Sejururi Autocar Circuite Tesalia Grecia 2022
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (5 oferte, 77.9EUR - 26.7EUR)
Laodamia, Nea Anchialos

Laodamia  

Nea Anchialos, Tesalia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (03.06 - 16.09.2022)
 • Avion (07.06 - 06.06.2023)
 • Fara transport
Takis Studios, Punta

Takis Studios

Punta, Tesalia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (21.06 - 26.09.2022)
 • Avion
 • Fara transport
Hotel Protessilaos, Nea Anchialos

Hotel Protessilaos  

Nea Anchialos, Tesalia, Grecia

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Autocar (01.06 - 16.09.2022)
 • Fara transport
Despotiko, Portaria

Despotiko

Portaria, Tesalia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (04.07 - 03.10.2022)
 • Fara transport
Kritsa Hotel, Portaria

Kritsa Hotel

Portaria, Tesalia, Grecia

  • Autocar (20.06 - 03.10.2022)
  • Fara transport

  Despre Tesalia

  Tesalia

  Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului.

  Sejur Autocar Circuit Tesalia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Circuit Tesalia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Tesalia. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Circuit Tesalia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Tesalia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Circuit Tesalia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Circuit Tesalia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Circuite Tesalia Grecia 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Tesalia - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Tesalia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tesalia?

  Despotiko, Takis Studios, Hotel Protessilaos, Laodamia, Kritsa Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Tesalia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tesalia?

  Despotiko, Hotel Protessilaos, Laodamia sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tesalia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tesalia?

  Despotiko, Takis Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tesalia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tesalia?

  Despotiko sunt cele mai apreciate hoteluri din Tesalia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tesalia.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Tesalia?

  Despotiko, Takis Studios, Hotel Protessilaos, Laodamia sunt hoteluri din Tesalia ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Tesalia?

  Hotel Protessilaos sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Tesalia. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Tesalia.