Circuite Orasul Tunis, Tunis Tunisia 2022
Filtre: Categorie: Circuite× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Revelion Tunisia Revelion 2022, Orasul Tunis

Revelion Tunisia Revelion 2022

Orasul Tunis, Tunis, Tunisia

  • Avion (29.12 - 04.01.2022)

  Despre Orasul TunisPrezentare si poze Orasul Tunis

  Orasul Tunis

  Tunisul este situat în nordul ţării în aproapiere de lacul Tunis o lagună joasă şi golful Tunisului din Marea Mediterană. In centrul oraşului se află oraşul istoric (Medina), oraşul nou s-a extins în timpul periodei coloniale.
  Cartierele oraşului sunt: Le Bardo (cartierul guvernului) unde se află şi o serie de muzee, cartierul de la Belvédere, El Menzah, Ariana, iar în sud Megrine şi Ben Arous. In timpul perioade coloniale, francezii au construit o stradă magistrală de 10 km lungime şi un dig de-a lungul lacului Tunis. Magistrala a fost prelungită ulterior, azi leagă centrul oraşului cu portul La Goulette, în nordul portului se află aşezările istorice ale Cartaginei întemeiat de fenicieni, Sidi Bou Said, La Marsa şi Gammarth.

  Recomandari turistice pentru Orasul Tunis

  Cea mai importanta artera comerciala este Avenue Habib Bourguiba, renumita pentru florariile insirate printre magazine, librarii sau galerii de arta. In capatul bulevardului se afla Catedrala si statuia lui Ibn Khaldoun, iar de aici incepe stravechiul Medina. Unde, odata intrat pe stradutele mici si intortocheate, vizitatorul are ocazia de a strabate timpul intr-o lume presarata cu mici pravalii, antichitati, bijuterii, covoare sau obiecte artizanale din lemn de maslin ori piele stralucitor colorata. La capatul calatoriei prin orasul vechi se afla Moscheea Maslinului, Ez Zitouna, la fel de veche precum orasul insusi, fiind considerata o adevarata inima a Medinei.

  Hoteluri şi alternative
  Tunis are multe hoteluri, care acoperă toate standardele. În centrul oraşului şi Medina, gasiti cele mai bune alternative.
  Hoteluri de clasa medie sunt ceva mai scumpe aici decât în cele mai multe alte părţi ale ţării - dar dacă ajungeti mai devreme cu o zi, veti avea timp sa alegeti.
  Hoteluri de înalta clasa sunt de multe ori prea scumpe, acest absolut se aplică la cele doua tipuri de hoteluri nu foarte frumoase, Africa şi cele internationale. Mai bine, este sa mergeti la unele dintre lanturile internationale.

  Restaurante şi alternative
  Nu sunt probleme in ce priveste o masă bună în Tunis. În zonele centrale, puteţi alege între tarabe ieftine simple şi pline, precum şi restaurante confortabile în stil francez.
  Dacă ar trebui să mergeti pentru o viata zbuciumata în Tunisia, Tunis este locul unde veţi obţine cele mai multe variante destul de ieftine. Chez Nous este unul din foarte multe locuri frumoase, ieftine, comparativ cu Europa şi costisitoare în termeni tunisieni.
  Dacă doriţi să obţineţi o varianta buna si cu bani putini, Carcassonne este un clasic şi foarte recomandat.

  Intrebari frecvente despre Orasul Tunis

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Tunis?

  Tunisia 2022 - Tara unica prin exotism cultura si traditii, Revelion Tunisia Revelion 2022 sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Tunis