Circuite Orasul Tel Aviv, Tel Aviv Israel vara 2024
Filtre: Categorie: Circuite× (6 oferte, 350EUR - 350EUR)

Afiseaza harta
City Break Tel Aviv – Hotel Prima City Tel Aviv, Orasul Tel Aviv

City Break Tel Aviv – Hotel Prima City Tel Aviv

Orasul Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

  • Avion (20.06 - 24.06.2024)
   Date de plecare: 20.06
  • Fara transport
  Taramul Religiilor Toamna 2024 Pachet 6 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Tarom Tel Aviv, Orasul Tel Aviv

  Taramul Religiilor Toamna 2024 Pachet 6 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Tarom Tel Aviv

  Orasul Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

   • Avion (10.09 - 30.11.2024)
    Date de plecare: 10.09, 22.09, 30.10, 26.11

   Despre Orasul Tel AvivPrezentare si poze Orasul Tel Aviv

   Orasul Tel Aviv

   Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

   Recomandari turistice pentru Orasul Tel Aviv

   Un loc bun de facut cumparaturi este strada Sheinkin; Kikar Hamedina este cunoscut pentru magazinele de lux, iar centrul Azriely, mallul Ramat Aviv si centrul Dizengoff cu siguranta va vor satisface setea de cumparaturi. Puteti vizita si piata stradala Shuk HaCarmel de pe strada Carmel.

   Pe strazile Bazel si Rotschild se afla cele mai bune cafenele, iar pe strazile Allenby, Lilienblum si in portul Tel Aviv se afla petrecerile nocturne si barurile.

   Tel Aviv este cel mai modern occidentalizat loc din Israel. Cafenelele de la stradă dau oraşului un aer european. Tel Aviv este de asemenea centrul de afaceri al Israelului. Este totodată centrul cultural, cu o mare varietate de muzee, galerii, teatre şi săli de concert, dintre care cele mai importante sunt: Teatrul de Operă, Teatrul municipal, Teatrul Naţional din Israel Habima, Muzeul Eretz Israel, Muzeul de Artă din Tel Aviv, Muzeul Batey Haosef, Muzeul Palmach. Portul Jaffa este partea veche, araba, a oraşului, cu multe buticuri, păstrând ceva din aerul arăbesc al oraşului.

   Intrebari frecvente despre Orasul Tel Aviv