Circuite Marrakech, Muntii Atlas Maroc 2023
Filtre: Categorie: Circuite× (8 oferte, 50EUR - 500EUR)
Maroc Marele Tur Circuit Avion 2023, Marrakech

Maroc Marele Tur Circuit Avion 2023

Marrakech, Muntii Atlas, Maroc

  • Avion (08.02 - 01.04.2023)
  Marrakech Riad Experience 9 Zile - Mai 2023, Marrakech

  Marrakech Riad Experience 9 Zile - Mai 2023

  Marrakech, Muntii Atlas, Maroc

   • Avion (13.05 - 21.05.2023)
    Date de plecare: 13.05
   Share A Trip - Maroc 9 Zile - Mai 2023, Marrakech

   Share A Trip - Maroc 9 Zile - Mai 2023

   Marrakech, Muntii Atlas, Maroc

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Avion (13.05 - 21.05.2023)
    Date de plecare: 13.05
   Sejur Marrakech & Plaja Agadir 9 Zile - Mai 2023, Marrakech

   Sejur Marrakech & Plaja Agadir 9 Zile - Mai 2023

   Marrakech, Muntii Atlas, Maroc

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Avion (13.05 - 21.05.2023)
    Date de plecare: 13.05

   Despre MarrakechPrezentare si poze Marrakech

   Marrakech

   Marrakech este un oraș în sud-vestul Marocului, centru administrativ al regiunii omonime. Este așezat la circa 150 km de coasta Oceanului Atlantic. Are circa 1 milion de locuitori. Este unul din cele mai importante centre turistice din nordul Africii, fiind renumit pentru grădinile și monumentele sale de arhitectură din partea veche a orașului, numită Medina.

   Recomandari turistice pentru Marrakech

   Dirham este desemnat în mod oficial ca monedă si poate fi tranzacționat numai în cadrul Marocului, cu toate acestea, dirhami sunt vânduti și cumpărati în agențiile de turism și la aeroporturile majore din mai multe țări (în special Marea Britanie). Importul și exportul de valută este tolerat până la o limită de 1000DH.
   Atunci când aduceti moneda de hârtie în Maroc (dolari americani, lire sterline, euro, etc), acestea trebuie să fie în stare bună. Nu aduceti bacnote din Scoția sau Irlanda Sterling.
   Cele mai multe carduri de credit sunt acceptate (mai ales Visa, MasterCard).

   Puncte de atractie in Marrakech:
   - Djemaa el-Fna este apogeul oricărei noapti în Marrakech. Zeci de tarabe vând o gamă largă de mâncăruri marocane și veti fi aproape sigur acostat de femei care doresc să-ți faca un tatuaj henna. În timpul zilei veti întâlni o multime de descântatori de șerpi și persoane cu maimuțe.
   - Souks (suuqs), sau pe piețele de Marrakech, adiacente pietii Djemaa El-Fna, sunt locul de unde poti cumpara aproape orice. De la condimente la pantofi, jellabas la kaftans, ceai , vase mult mai mult. Fără îndoială, fiind un străin înseamnă că veți sfârși prin a plăti prețuri mai mari decât un nativ, dar negociati cu ei neaparat.
   - O vizită la Tabacarie poate fi o experiență interesantă. Chiar dacă unii oameni vă spun ca zona este doar pentru localnici, este posibil să o vizitați fără a plăti pe nimeni. După ce ajungeti acolo adresați-vă de unuia dintre muncitori, dacă puteți să vizitati și să faceti fotografii.
   - Koutoubia Mosque, chiar langa piata Djemaa El-Fna, este numita după piața librarilor, care a fost amplasata mai demult aici. Se spune ca minaretul moscheei Koutoubia este pentru Marrakech ca Turnul Eiffel pentru Paris. Minaretul este vizibil de la Gueliz care este conectat cu Medina prin Avenue Mohamed V. Noaptea moscheea este frumos luminata. Turistii însa nu au voie sa o viziteze !
   - Mormintele Saadian nu au fost descoperite pana la inceputul secolului 20. Acestea au fost conservate la fel ca si în zilele de glorie ale conducătorilor Saadian. Spre deosebire de Badi El Palace, acestea nu au fost distruse, probabil, din motive superstițioase. Intrarea a fost blocata, astfel ele au rămas neatinse de sute de ani. În interior, aproape totul este decorat cu Zelij (gresie marocana). Daca ajungeti aici încercati sa gasiti mormintele de evrei și creștini, notate prin marcaje diferite și de direcție.
   - Majorelle Gardens în Gueliz are o taxă de intrare de 50 Dh, intrarea fiind mult mai scumpa decât alte atractii ale orasului. Cu toate acestea, acesta oferă un rilej de odihna din agitația de pe străzile orașului. Parcul se mândrește cu o colecție de plante din întreaga lume, inclusiv toate speciile de cactus întâlnite pe Pamânt. Înscrieți-vă aici devreme pentru a evita aglomerația.

   Intrebari frecvente despre Marrakech

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Marrakech?

   Marrakech Riad Experience 9 zile - mai 2023, Sejur Marrakech & plaja Agadir 9 zile - mai 2023, Share a trip - Maroc 9 zile - mai 2023, Maroc Marele Tur Circuit Avion 2023 sunt cele mai populare hoteluri din Marrakech

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Marrakech?

   Sejur Marrakech & plaja Agadir 9 zile - mai 2023, Share a trip - Maroc 9 zile - mai 2023 sunt cele mai apreciate hoteluri din Marrakech ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Marrakech.