Sejururi Autocar Circuite Marmaris Turcia vara 2019
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (1 oferte, 476EUR - 476EUR)

Afiseaza harta
Circuit Si Sejur Turcia Si Insula Rhodos 10 Zile Autocar 2019 Marmaris, Marmaris

Circuit Si Sejur Turcia Si Insula Rhodos 10 Zile Autocar 2019 Marmaris

Marmaris, Marmaris, Turcia

  • Autocar (06.09 - 29.09.2019)
   Date de plecare: 06.09, 20.09

  Despre Marmaris

  Marmaris

  Situata intr-un frumos golf care iti taie respiratia, in locul de intalnire dintre marea Egee şi marea Mediterana, statiunea Marmaris este inconjurata de o minunata padure de pini care te duce cu gandul la liniste si armonie. Portul, aproape perfect natural si asezarea splendida inconjurata de munti cu brazi merita cu adevarat toata admiratia vizitatorului. Marmaris, poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind totodata distractie si posibilitatea de a face cumparaturi.

  Sejur Autocar Circuit Marmaris

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Circuit Marmaris, Turcia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Marmaris. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Circuit Marmaris cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Marmaris care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Circuit Marmaris constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Circuit Marmaris, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Circuite Marmaris Turcia vara 2019 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Marmaris - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro