Circuite Madeira, Madeira Portugalia vara 2022
Filtre: Categorie: Circuite× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Circuit Madeira Destinaia Insulara A Anului 2022, Madeira

Circuit Madeira Destinaia Insulara A Anului 2022

Madeira, Madeira, Portugalia

  • Avion (24.09 - 22.10.2022)
   Date de plecare: 24.09, 01.10, 08.10, 15.10

  Despre MadeiraPrezentare si poze Madeira

  Madeira

  Madeira (din portugheză madeira, însemnând lemn) este un grup de insule portugheze din nordul oceanului Atlantic. Constând din două insule locuite (Madeira și Porto Santo) și trei insule nelocuite, formează împreună cu Ilhas Selvagens (Insulele Sălbatice) Regiunea Autonomă Madeira cu capitala la Funchal. Arhipelagul este situat la aproximativ 580 km de coasta africană și la 860 km de Lisabona, capitala Portugaliei. Madeira constitutuie o regiune ultraperiferică a Uniunii Europene.

  Recomandari turistice pentru Madeira

  Daca iti plac florile, atunci te afli in locul potrivit. Insula se lauda cu o mare varietate de gradini si parcuri ingrijite cu mare atentie, in care cresc flori, plante si arbori de o asa mare frumusete, incat Madeira a fost premiata acum 8 ani cu “European Flowering City 2000”. Viziteaza cateva astfel de gradini: Gradina Botanica, Gradina Orhideelor, Gradinile Publice Sfanta Luiza, Parcul Sfanta Catarina, Gradina Plantelor Indigene din Sao Vicente, etc.
  Pe insula gasesti lacase de cult cu o vechime de cateva sute de ani : Igreja de Sao Joao Evangelista (1624), Igreja de Sao Pedro (aproximativ 1600), Igreja Paroquial de Machico (aproximativ 1425 – 1499), Capela da Boa Viagem (1655), etc. Bisericile si capelele insulei inchid in ele dovezi ale trecutului Madeirei. Relicvele, tablourile si arhitectura merita sa fie vazute.
  Nu poti trece prin Madeira fara sa simti pulsul pietelor traditionale si centrelor comerciale de pe insula. Initial, pietele regionale fusesera construite pentru a vinde flori, insa astazi atat localnicii, cat si turistii gasesc aici tot ce le pofteste inima, de la produse de agricultura la haine, jucarii, muzica si multa, multa mancare. Incearca pietele din Porto Moniz, Santo da Serra sau Ponta Delgada.

  Intrebari frecvente despre Madeira

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Madeira?

  Circuit Madeira Destinaia Insulara A Anului 2022 sunt cele mai populare hoteluri din Madeira