Sejururi Autocar Circuite Crisana Romania 2022
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (1 oferte, 178.5LEI - 178.5LEI)

Afiseaza harta
Circuit Crisana O Vacanta Ca La Spa, Baile Felix

Circuit Crisana O Vacanta Ca La Spa

Baile Felix, Crisana, Romania

  • Autocar (17.04 - 20.10.2022)
   Date de plecare: 17.04, 08.05, 09.10, 16.10

  Despre Crisana

  Crisana

  Statiunea Baile Felix este situat in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea. Asezata in campia Crisurilor la o altitudine de 150 m, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideal pentru turism balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare.

  Descoperite din antichitate, izvoarele de apa geo-termala au proprietati curative certificate, fiind oligometalice, bicarbonate, calcice si sodice, iar namolurile au proprietati sapropelice (bogate in hidrosulfura de fier coloidala).

  Sejur Autocar Circuit Crisana

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Circuit Crisana, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Crisana. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Circuit Crisana cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Crisana care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Circuit Crisana constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Circuit Crisana, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Circuite Crisana Romania 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Crisana - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Crisana

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Crisana?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Crisana?

  Circuit Crisana O Vacanta Ca La Spa sunt cele mai populare hoteluri din Crisana