Circuite Copenhaga, Oresund Danemarca 2022
Filtre: Categorie: Circuite× (2 oferte, 350EUR - 350EUR)

Afiseaza harta
Germania Autocar 2022 Copenhagen, Copenhaga

Germania Autocar 2022 Copenhagen

Copenhaga, Oresund, Danemarca

  • Autocar (17.06 - 29.06.2022)
   Date de plecare: 17.06
  Germania Autocar 2022 Copenhagen, Copenhaga

  Germania Autocar 2022 Copenhagen

  Copenhaga, Oresund, Danemarca

   • Autocar (17.06 - 29.06.2022)
    Date de plecare: 18.06
   • Fara transport

   Despre CopenhagaPrezentare si poze Copenhaga

   Copenhaga

   Copenhaga este capitala Danemarcei şi ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura şi viaţa de noapte sunt excelente,dar, totusi suficient de mica pentru a fi intima, sigura şi usor de strabatut. Cu vedere la stramtoarea Oresund cu Suedia, la doar câteva minute distanţă, este o legătură culturală şi geografică între Europa continentală şi Scandinavia.

   Recomandari turistice pentru Copenhaga

   Toate mijloacele de transport public în Copenhaga, precum şi restul ţării, funcţionează pe un sistem de zone. Cel mai mic bilet, este un bilet cu două zone, care costă 23 coroane pentru adulti (11.50 coroane pentru copii sub vârsta de şaisprezece ani), şi pot fi achiziţionate de la casele de bilete, automate şi şoferii de autobuz. Doi copii sub vârsta de unsprezece ani pot călători gratuit cu un adult de plată. Acesta vă permite să călătoriti în jurul orasului în două zone (zona de unde aţi cumpărat sau ştampilat biletul plus o zona adiacentă), timp de o oră. Puteţi comuta liber între toate trenurile, metrourile, şi autobuzele în această oră, atâta timp cât călătoria dumneavoastra. Întrebaţi localnicii, dacă este nevoie de ajutor, pentru ca sistemul de zona poate fi complex pentru vizitatori. Autobuzele de noapte circula intre orele 1 si 5 iar preţul biletului este acelaşi ca în timpul zilei.

   Desi Danemarca este in Comunitatea Europeana moneda oficiala esta Coroana Suedeza (7,45 coroane = 1 euro)

   Intrebari frecvente despre Copenhaga

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Copenhaga?

   Germania Autocar 2022 Copenhagen, Germania Autocar 2022 Copenhagen sunt cele mai populare hoteluri din Copenhaga

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Copenhaga?

   Germania Autocar 2022 Copenhagen, Germania Autocar 2022 Copenhagen sunt cele mai apreciate hoteluri din Copenhaga ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Copenhaga.