Circuit Clasic Polonia Tarile Baltice 12 Zile Autocar 2024
Program Detaliat:
nbsp;
Ziua 1. BUCURESTI - SIBIU - ARAD - BUDAPESTA (cca. 815 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 6.00 din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre statia de Metrou Eroilor), spre Budapesta. Seara, croaziera pe Dunare la Budapesta de aproximativ 1h, cu un pahar de sampanie inclus (15 euro;, se incaseaza la inscriere), pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Gellert. Optional, se poate achita la ghid, supliment pentru cina bufet suedez (in valoare de 35 euro;). Cazare la Budapesta, la hotel Expo Congress/ ibis Styles/ similar.
nbsp;
Ziua 2. BUDAPESTA - DONOVALY - CRACOVIA (cca. 395 km)
Mic dejun. Plecam spre Polonia, traversand Slovacia spre Banska Bystrica, oras considerat inima Slovaciei. In piata centrala din zona veche un obelisc din marmura neagra aduce ldquo;Multumiri armatei romane, eliberatoarea orasului rdquo;. Continuam spre Donovaly (960 m alt) cea mai populara statiune montana, situata in Parcul National Tatra Joasa, unde oprim pentru fotografii, apoi continuam spre Cracovia, fosta capitala regala. Vizitam Castelul Wawel, unde admiram Catedrala - (sec. XI-XIV) care era odinioara locul ceremoniilor de incoronare a regilor Poloniei, si Castelul Regal renascentist, cu aspectul sau monumental. Urmeaza Strada Kanonicza- cea mai veche din oras, care pastreaza integral aspectul medieval, Muzeul Arhidiecezei- casa in care a studiat Papa Ioan Paul II si Hotelul Copernicus- ldquo;resedinta sa temporara rdquo; a marelui astronom in anii studentiei. Urmeaza Piata Centrala- cea mai mare piata medievala din Europa, cu Biserica Fecioarei Maria (sec. XIII) avand interesante vitralii de Wyspianski si Hala de Tesaturi (Sukiennice) numita si ldquo;piata de chihlimbar rdquo;. Timp liber pentru achizitionarea suvenirurilor locale. Cazare la Cracovia, la Hotel Fero Express/ similar.
nbsp;
Ziua 3. CZESTOCHOWA - VARSOVIA (cca. 375 km)
Mic dejun. Prima oprire va fi in cel mai sfant loc al Poloniei, Częstochowa, unde vizitam Manastirea fortificata Jasna Gora, care pastreaza la loc de cinste Icoana Maicii Domnului - ldquo;Madona Neagra rdquo;- protectoarea Poloniei. Continuam spre Varsovia, renascuta aproape miraculos dupa cel de al 2-lea Razboi Mondial (care a distrus aprox. 85% din oras), mandrindu-se azi cu zona sa istorica, declarata monument UNESCO, unde vom admira: Palatul Regal cu aspectul sau de sec. XVII, Coloana Sigmund a regelui care a facut din Varsovia capitala celui mai mare regat al Europei medievale, Catedrala Sf. Ioan, reconstruita in stilul gotic al sec. XIV, Piata Centrala cu monumentul Sirenei- simbolul orasului, Barbacanul - o structura fotificata care odinioara avea rol de aparare a portii principale de intrare. Cazare la Varsovia, hotel Ibis Warsawa Ostrobramska/ similar.
nbsp;
Ziua 4. VARSOVIA - KAUNAS - RIGA (cca. 655 km)
Mic dejun. Traversand Lituania, cea mai mare dintre cele 3 Tari Baltice, oprim in Orasul Vechi din Kaunas, azi al doilea cel mai mare oras al tarii, fosta capitala in perioada interbelica si vom admira una din cele mai vechi biserici din oras, Biserica Adormirii Maicii Domnului, construita din caramida in sec.al XV-lea in stil gotic, Casa Perkunas (sec.XV), care poarta numele Zeului Tunetului din mitologia balticilor, vechea Primarie (sec. XVI) supranumita ldquo;lebada alba rdquo; datorita stucturii sale albe renascentiste cu turnul inalt de 53 m (cel mai inalt din Orasul Vechi), Catedrala Sf. Petru si Pavel, din sec.XVII, Piata Primariei inconjurata de fostele case de sec.XVII ale negustorilor, azi restaurante, cafenele si magazine de suvenire. Urmeaza Riga, capitala Letoniei: Casa Capetelor Negre (sec. XIV) - renascentista, odinioara sediul breslei negustorilor germani burlaci, Biserica Sf. Petru (sec.XIII) imbina stilurile arhitectonice romanic, gotic si baroc, Monumentul Libertatii, ridicat in memoria soldatilor care au luptat in Razboiul de Independenta din 1918, Turnul Pulberariei (sec. XV) care gazduieste Muzeul de Razboi, Casa cu Pisici, Marea si Mica Bresla, Palatul Parlamentului, construit in sec. XIX in stil renascentist, Biserica Sf. Iacob cel Mare (sec. XIII) - monument UNESCO, ansamblul ldquo;Trei Frati rdquo;- cele mai vechi cladiri de locuinte din Riga, Castelul (sec.XIV) azi sediul Presedentiei, Domul - catedrala orasului construita in sec. XIII de catre intemeietorul orasului Albert din Bremen. Timp liber pentru a ne bucura de atmosfera acestui oras, ori cumparaturi pe stradutele intortocheate si pitoresti pline cu magazine de suvenire. Cazare la Riga, la Dodo Hotel/ similar.
nbsp;
Ziua 5. RIGA - TALLINN (cca. 295 km)
Mic dejun. Pornim spre Tallinn, capitala Estoniei, pentru un tur pietonal. Admiram Castelul Toompea construit in sec.XII si reconstruit in sec. XVII in stil baroc (azi gazduieste Parlamentul), Biserica Ortodoxa Rusa Alexander Nevsky construita in sec. al XIX-lea in perioada de dominatie tarista, ce reflecta inconfundabilul stil ortodox rusesc, Catedrala Dome a Maicii Domnului (sec. XIV) - cel mai vechi monument religios din toata Estonia, Zidurile Orasului cu Turnurile si Portile sale (sec. XIII-XIV), care sunt printre cele mai bine conservate ziduri medievale din Europa, Poarta Daneza - locul unde conform legendei a luat fiinta drapelul danez, strada Picior Scurt ce dateaza din vremea vikingilor, Biserica Niguliste construita in sec. al XIII-lea, cunoscuta pentru acustica sa, care azi gazduieste un muzeu de arta, Vechea Primarie (sec. XIII, stil gotic). In apropiere se afla cea mai veche Farmacie din Tallinn care functioneaza fara intrerupere din sec. al XV-lea, si Biserica Sf. Duh de sec. XIV cu un mic Turn al carui ceas de sec. XVII a fost pentru multe secole singura sursa de masurare a timpului din oras. Timp liber in cel mai animat loc din Tallinn, Piata Primariei, unde ne putem bucura de forfota febrila si coloritul vesel din jur, de magazinele de suvenire sau de un moment de relaxare la una dintre terase, cu atat mai mult cu cat aici se afla cele mai selecte restaurante din oras. Cazare la Tallinn, la Hotel Dzingel/ similar.
nbsp;
Ziua 6. TALLINN - HELSINKI - TALLINN
Mic dejun. Timp liber in Tallinn pentru vizite individuale sau excursie optionala de o zi (100 euro;, ferryboat dus-intors si autocar local inclus in pret; se achita la inscriere) in Helsinki, capitala Finlandei. Dupa traversarea Marii Baltice cu ferryboat-ul (cca. 2 ore) vom face un tur panoramic cu autocarul, ldquo;punctand rdquo; cele mai importante monumente ale orasului Helsinki: Parcul si Monumentul Sibelius, dedicat unuia dintre cei mai mari compozitori ai Finlandei, Templul Circular (sau Biserica Roca) construita intr-o stanca de granit, ce se remarca printr-o acustica excelenta, Stadionul Olimpic, Opera Nationala Finlandeza, nbsp; Muzeul National al Finlandei, Gara Centrala - construita in sec. al XIX din granit rosu, Muzeul de Arta Ateneum, cu cele mai valoroase colectii de pictura si sculptura ale artistilor finlandezi, Teatrul National, construit in sec.al XIX in stil romantic-national. Turul se incheie in Piata Senatului dominata de Catedrala Luterana, contruita in sec. al XIX-lea in stil neoclasic si inconjurata de Primarie, Cladirea Senatului si a Universitatii, iar in centrul pietei troneaza statuia maiestoasa a Tarului Alexandru II. Timp liber in Helsinki pentru vizite individuale, plimbari si cumparaturi. In jurul orelor 18.00 ne imbarcam pe ferryboat pentru a traversa Marea Baltica inapoi spre Tallinn pentru cazare.
nbsp;
Ziua 7. TALLINN - RUNDALE - VILNIUS (cca. 595 km)
Mic dejun. Parasim Estonia si revenim in Letonia, unde vizitam unul dintre cele mai frumoase palate baroce, Palatul Rundale, construit in sec. XVIII, care impresioneaza prin arhitectura si bogatia de stucaturi si picturi murale. Vom traversa apoi Lituania pana la Vilnius, unde parcurgem un tur de oras: Piata Catedralei, dominata de statuia Ducelui Gediminas- intemeietorul orasului, de principala Catedrala Romano-Catolica (sec. XIII), care a servit ca loc de incoronare a Ducilor de Lituania, si de Dealul Cetatii unde odinioara se inalta maiestuosul Castel din care s-a pastrat pana astazi doar Turnul Gediminas, spre pitoreasca straduta Pilies. Admiram Universitatea (fondata in sec. XVI), Biserica Sf. Ioan (Biserica Universitatii) - care in perioada ateismului a fost transformata in Muzeu de Stiinta, Casa Semnatarilor- unde in 16 februarie 1918 s-a semnat Declaratia de Independenta a Lituaniei. Timp liber pentru a ne bucura de atmosfera incantatoare al orasului apoi cazare la Vilnius, la Žemaitė #39;s Hotel/ similar.
nbsp;
Ziua 8. VILNIUS - GDANSK (cca. 545 km)
Mic dejun. Completam ldquo;lista rdquo; de atractii din Vilnius cu vizitarea Bisericii Sf. Petru si Pavel (sec. XVII), capodopera a stilului baroc lituanian cu interiorul sau opulent, avand peste 2.000 de stucaturi, apoi ne indreptam spre Poarta Zorilor (sec. XVI) singura dintre cele 9 porti medievale ale orasului care a supravietuit istoriei. Urmeaza Biserica Ortodoxa Rusa a Sf. Duh in stilul baroc impropriu bisericilor ortodoxe dar neobisnuita si prin prezenta celor 3 martiri rusi Sf. Ioan, Sf. Eustachie si Sf. Anton. Biserica Sf. Kazimir - inchinata patronului spiritual al Lituaniei, Piata Primariei, odinioara principalul centru comercial si administrativ al orasului, inconjurata de fostele case ale negustorilor evrei din perioada medievala, si dominata de Vechea Primariei (sec.XV), cu arhitectura neoclasica ce dateaza de la ultima reconstructie din sec. al XVIII-lea. Traseul continua prin Polonia, prin rezervatii naturale si zone bogate in lacuri, spre Gdansk, cel mai important oras-port al Poloniei la M. Baltica. Descoperim orasul intr-o plimbare prin centrul istoric pe eleganta strada Długa- ldquo;Calea Regala rdquo; cu cladiri si monumente ce etaleaza cu precadere stilurile gotic, flamand si renascentist: Poarta de Aur (sec.XVII), vechea Primarie - una dintre cele mai frumoase din Polonia, Curtea lui Arthur (sec.XVI) singura cladire istorica ce a supravietuit razboiului, Fantana lui Neptun cu o frumoasa legenda, Poarta Verde (sec.XVI) contruita ca resedinta oficiala pentru monarhii polonezi, gazduind Muzeul National Gdansk si biroul lui Lech Walesa- liderul ldquo;Solidaritatii rdquo; de la 1980, Macaraua construita in sec. al XV-lea, cea mai veche din Europa, Strada Mariacka cea mai pitoreasca din oras si Biserica Sf. Maria (sec. XIII) cea mai mare biserica gotica de caramida din lume. Cazare la Gdansk, la hotel Focus/ similar.
nbsp;
Ziua 9. GDANSK - MALBORK - TORUN - VARSOVIA (cca. 425 km)
Mic dejun. Lasam in urma briza Marii Baltice si pornim spre centrul Poloniei, nu inainte de a vizita doua dintre dovezile trecerii cavalerilor teutoni prin Prusia: Castelul Malbork (se achita extra biletul de intrare) si orasul Torun. Ne vom bucura de o frumoasa imagine a celui mai mare castel din lume, din punct de vedere al suprafetei. Construit in sec XV, castelul a folosit de-a lungul timpului drept resedinta pentru regii poloni si s-a facut remarcat prin faptul ca este una din cele mai mari constructii de caramida din Europa. Continuam cu vizita orasului Torun, parte a patrimoniului mondial UNESCO, datorita obiectivelor din centrul istoric, printre care regasim: Fortareata Cavelerilor Teutoni, Vechea Primarie dar si Muzeul Copernicus. Ne continuam traseul pentru cazare la Varsovia.
nbsp;
Ziua 10. VARSOVIA - CRACOVIA - AUSCHWITZ - KATOWICE (cca. 285 km)
Micul dejun. Dimineata timp liber in Varsovia pentru cumparaturi sau vizite individuale. La pranz pornim spre Cracovia. Timp liber in Cracovia pentru plimbari individuale sau achizitionarea de cadouri pentru cei dragi. Optional (30 euro;) excursie la cel mai mare lagar de concentrare si exterminare construit de nazisti: Auschwitz II - Birkenau, cu ldquo;Rampa Mortii rdquo;- locul unde se cobora din trenuri si ruinele celui mai mare crematoriu distrus de nemti inainte de retragere. Excursia optionala continua cu Katowice, capitala Sileziei, oras fondat in sec. XVI. Din 1945 gazduieste Orchestra Simfonica Nationala Radio, iar din 2015 este denumit de UNESCO Oras al Muzicii. Este unul dintre cele mai importante centre culturale, academice si economice ale Poloniei ce imbina cu succes arhitectura moderna cu cea renascentista. Strazile centrale pietonale sunt paradisul iubitorilor de cumparaturi si al gurmanzilor, ce pot gusta din mancarurile tipic poloneze la unul dintre restaurantele traditionale din zona. Cazare la Cracovia, la Hotel Fero Express/ similar.
nbsp;
Ziua 11. CRACOVIA - WIELICZKA - BUDAPESTA (cca. 395 km)
Mic dejun. Timp liber in Cracovia sau excursie optionala (25 euro;) la Salina Wieliczka (se achita extra biletul de intrare), o adevarata lume in subteran, constuita in secolul al XIII-lea, cu o adancime de cca 327 metri si o lungime de 87 Km, este una din cele mai vechi mine aflate in exploatare pana in anul 2007. In interiorul minei se gasesc, sculptate in sare, zeci de statui, trei capele si o catedrala. Deplasare spre Budapesta pentru cazare, la hotel Expo Congress/ ibis Styles/ similar.
nbsp;
Ziua 12. BUDAPESTA - ARAD - SIBIU - BUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Intoarcere in Bucuresti la Academia Militara, in jurul orei 23.30, in functie de trafic si formalitatile de frontiera.
nbsp;
PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera ldquo;partaj garantat rdquo; nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.
PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera ldquo;partaj negarantat rdquo; vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 2 zile inainte de plecare, urmand ca suplimentul de camera single sa fie achitat obligatoriu inaintea plecarii. Nu se accepta mutare in camera cu ldquo;partaj garantat rdquo;, dupa ce a fost achitat avansul, conform scadentelor.
Pentru inscrierile cu pana la 3 zile inainte de plecare, optiunea de partaj va fi reconfirmata cu reprezentantii agentiei.
Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.
nbsp;
Info: Taxa de oras/statiune nu este inclusa in pretul rezervarii daca nu este mentionat explicit in oferta acest lucru. Aceste taxe locale sunt stabilite de catre autoritatile locale si se achita separat la receptia hotelului.
Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.
Observatii / Conditii de calatorie:
nbsp;
-
Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
-
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina, pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
-
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si ca sunt valabile.
-
Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii. Pentru conditii oficiale de calatorie, este responsabilitatea turistului sa consulte platforma www.mae.ro.
-
Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii, numarul de participanti sau alte detalii neprevazute.
-
Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.
-
Tarifele excursiilor optionale mentionate in programul detaliat include transportul cu autocarul si ghidul insotitor din partea agentiei.
-
Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare. Agentia organizatoare nu isi asuma disponibilitatea biletelor de intrare la obiectivele turistice mentionate in programul nbsp;detaliat.
-
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectiv de a inversa zilele de vizitare, respectand vizitarea obiectivelor din program.
-
In functie de anumite aspecte neprevazute de la fata locului, cum ar fi: conditiile meteo, trafic, accidente pe traseu, drumuri inchise, obiective inchise/in renovare, anumite obiective turistice din programul detaliat nu vor putea fi vizitate conform programului.
-
Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali, unde exista posibilitatea. Serviciul de ghid local se achita local.
-
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.
-
Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza altfel, turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
-
Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
-
Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare. nbsp; nbsp;
-
Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. nbsp;Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
-
Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 2-3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea nbsp; rdquo;sau similar rdquo; in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
-
Atunci cand intalnim in programul detaliat mentiunea ca hotelul se alfa in zona unui anumit oras, hotelul poate fi localizat in interiorul orasului, sau la o distanta de pana la 100 km de orasul mentionat.
-
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
-
In situatia in care turistul are cerinte speciale cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special nbsp;s.a., acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
-
In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
-
Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
-
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
-
Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
-
Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
-
Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!
nbsp;
nbsp;
Oferte disponibile de vacanta la Circuit Clasic Polonia Tarile Baltice 12 Zile Autocar 2024, Tallinn
Circuit Clasic Polonia Tarile Baltice 12 Zile Autocar 2024, Tallinn, oferte de city break,
Circuit Clasic Polonia Tarile Baltice 12 Zile Autocar 2024, oferte 2025, sejur si vacanta, transport Autocar, Fara transport. Rezerva online prin Direct Booking
Rezerva online la Circuit Clasic Polonia Tarile Baltice 12 Zile Autocar 2024, oferte 2025, oferte Autocar, Fara transport.
Intrebari frecvente- Care sunt modalitatile de plata pentru Circuit Clasic Polonia Tarile Baltice 12 Zile Autocar 2024?
Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar, online cu cardul sau numerar si cu cardul la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta si Suceava.
- Care sunt facilitatile oferite de Circuit Clasic Polonia Tarile Baltice 12 Zile Autocar 2024?
Restaurant