Offers, prices and available at Circuit Peru, Peru

Departures in date: 11/09

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
 • Pentru Circuit Peru sunt oferte disponibile in perioada: 07/03/2021 - 12/31/2021
 • Airplane (01/01 - 12/31/2021),
 • Breakfast
 •  
Harta
Map

You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

Directions

The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

Circuit Peru

Itinerariu:


Ziua 1. București – Lima


Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Lima. Transfer si cazare la hotel San Augustin Exclusive 4* sau similar în zona Lima.


 


Ziua 2. Lima


Mic dejun. Deplasare 30 km pentru vizita sanctuarului Pachacamac, "centru de pelerinaj de lungă distanţă" în vremea imperiului incaş. Timp liber. Seara, întoarcere la hotel în zona Lima.


 


Ziua 3. Lima


Mic dejun. Tur de oraș ce incude: Centrul istoric din Lima: Piața Principală cu Palatul Prezidențial și Primăria. Apoi se vizitează districtul modern Miraflores, banca, centrul de afaceri al orașului și Catedrala Lima. Continuarea vizitei la Mănăstirea San Francisco. Timp liber dupa amiaza. Seara, întoarcere la hotel în zona Lima.


 


Ziua 4. Lima – Cusco – Valea Sacră


Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lima pentru check-in si îmbarcare cu destinația Cusco. Sosire la Cusco, asistență și transfer în Valea Sacră. Se vizitează: Minele de sare Maras, numite și iazurile de evaporare a sării Maras, satul și situl arheologic din Moray, Ollantaytambo, unul dintre ultimele site-uri construite de incași înainte de sosirea Cuceritorilor. Transfer si cazare la hotel Mabey Urubamba 3* sau similar, în zona Valea Sacră.


 


Ziua 5. Valea Sacră – Ollanta – Machu Picchu - Cusco


Mic dejun. Transfer de la hotel la gara Ollanta. Deplasare cu trenul The Voyager pe ruta Ollanta-Aguas Calientes. Vizită ghidată la situl Machu Picchu, una dintre cele șapte minuni ale lumii, cunoscut sub denumirea de „Orașul pierdut al Incașilor” situat la 110 km de Cusco. După-amiază, transfer in Aguas Calientes pentru deplasare cu trenul The Voyager pe ruta Aguas Calientes - Ollanta, pentru întoarcere in  Ollantaytambo. Transfer la hotel în zona Valea Sacră.


 


Ziua 6. Valea Sacră – Pisac – 4 Ruine - Cusco


Mic dejun. Se vizitează piața indiană Pisac, apoi deplasare pentru a vizita ruinele din Cuso: Kenko, un centru religios de formă complexă, Puca Pucara, o construcție militară incașă, Tambomachay, numită și Baia Incașă și Sacsayhuaman, o fortăreață construită pentru a apăra orașul Cusco împotriva dușmanilor. Transfer şi cazare la hotel Xima Cusco 4* sau similar în zona Cusco.


 


Ziua 7. Valea Sacră – Pisac – 4 Ruine - Cusco


Mic dejun. Tur de oraș: piața principală, strada Hatun Rumilloc, care și-a schimbat denumirea în strada San Blas. Timp liber după-amiază. Transfer la hotel în zona Cusco.


 


Ziua 8. Cusco – Lima


Mic dejun. Transfer la stația de autobuz Cusco pentru deplasare autobuzul local spre Puno. Se vizitează: Andahuaylillas, a cărei atracție principală este biserica sa barocă „Capela Sixtină a Americii”, apoi se vizitează situl arheologic Racchi și Situl Pucara. Oprire pentru prânz. Sosire în Puno și transfer la hotel. Cazare la hotel Xima Puno de 3 stele sau similar în zona Puno.


 


Ziua 9. La Paz – Copacabana - Insula Soarelui – Puno


Mic dejun. Plecare din Punto spre Copacabana. Vizită scurtă a orașului, a pieței principale și a Catedralei care deține Fecioara ``Candelaria``. Se continua deplasarea spre insula Soarelui la bordul Catamaranului. Prânz tip bufet la bord. Sosire in Insula Soarelui unde se vizitează complexul Inti Wata. Deplasare în portul Chua de unde se pleacă cu autobuzul local catre La Paz. Cina si cazare în zona La Paz. Cazare la hotel Altus de 3 stele sau similar în zona La Paz.


 


Ziua 10. La Paz


Mic dejun. Tur de oraș: Biserica San Francisco, Plaza Murillo, Catedrala și Palatul Guvernului, centrul istoric, Piața Vrăjitoarelor și faimoasa Valea Lunii din La Paz. Servirea prînzului la un restaurant local. Cina si cazare in zona La Paz.


 


Ziua 11. La Paz – Lima


Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru check-in si îmbarcare cu destinatia Lima – București  Otopeni. Sosire în următoarea zi.


 


Cerințele și procedura obținerii vizei pentru Bolivia: • Pașaport cu valabilitate de minim 6 luni de zile;

 • Formularul de solicitare a vizei;

 • Adeverință privind efectuarea vaccinului împotriva febrei galbene, în cazul în care deplasarea se face în zone regiunile care prezintă un grad ridicat de contractarea a febrei galbene, în special regiunile de junglă și cele izolate de centrele urbane);

 • Biletul de călătorie dus-întors,  dovada cazării la hotel;

 • Declarație pe propria răspundere privind mijloacele economice necesare călătoriei;

 • Fotografie de dată actuală, de mărim 4x4 cm cu fundal roșu;

 • Achitarea taxelor de viză. Pentru viza turistică se percep 30 USD (+ aprox. 20 euro taxa de serviciu si curier transmitere documente la Ambasada Statului Plurinaţional al Boliviei la Berlin)


Grup Minim pentru organizarea circuitului 20 persoane.


The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.

Vacation deals available at Circuit Peru, Peru

Circuit Peru, Peru, offers for circuit,

Circuit Peru, Peru, meal types: Room only

Book at Circuit Peru, season 2021, sejur si vacanta, Bed and breakfast, transport Airplane. Online booking with Direct Booking

Book online at Circuit Peru, season 2021, Bed and breakfast, oferte Airplane.

Recommended tours

Circuit Taramurile Mistice Din Peru Bolivia 9 Nopti 2021, Peru circuite

Circuit Taramurile Mistice Din Peru Bolivia 9 Nopti 2021

Peru circuite, Peru, Peru

  • Airplane (11/04 - 11/13/2021)
   Departures in date: 11/04

  Landmarks in the area