Circuite Vlore, Albania Albania 2022
Filtre: Categorie: Circuite× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
7 Zile Autocar 2022 Vlore, Vlore

7 Zile Autocar 2022 Vlore

Vlore, Albania, Albania

  • Autocar (08.07 - 06.09.2022)
   Date de plecare: 08.07, 31.08
  • Fara transport

  Despre VlorePrezentare si poze Vlore

  Vlore

  Vlora este un oraș vechi fondat în secolul al VI-lea î.Hr., cunoscut inițial cu numele de Aulona, situat într-o locație frumoasă, în fața peninsulei Karaburun și a insulei Sazan și înconjurat de plaje și nisip stâncos.

  Recomandari turistice pentru Vlore

  Moscheea Muradie construită în 1537 de celebrul arhitect turc otoman Mimar Sinan, în timpul domniei Sultanului Suleiman Magnificul.
  Manastirea Zvernec este o biserică medievală bizantină din Insula Zvërnec din interiorul Lagunei Narta, in nord-vestul orașului Vlorë.
  Castelul Kanine a fost construit în satul cu același nume, care se află la aproximativ 6 km de Vlorë si se ridică pe partea muntelui Șușica, la aproximativ 380 de metri deasupra nivelului mării. Castelul a fost construit pe locul unei vechi așezări, una dintre cele mai vechi din regiunea Vlora.
  Muzeul de istorie este o atracție populară pentru turiști si detine o colecție impresionantă de obiecte care poartă amprentele vremurilor vechi. Obiectele arheologice din cele mai vechi timpuri sunt atracțiile majore ale acestui muzeu. Sicriul patriotului local Avni Rustemi poate fi văzut aici. Voi și tovarășii dvs. v-ar fi uimit să vedeți întreaga colecție a muzeului care afișează obiecte din cele mai vechi timpuri până în timpurile recente.
  Muzeul Independentei este de fapt o vilă de dimensiuni moderate, care a fost primul guvern post-independență al HQ Albania în 1912. În interior puteți vedea cum arătau camerele și birourile, precum și artefacte și fotografii istorice din perioada de timp. Este un loc bun pentru a afla despre scurtul, dar primul gust al independenței Albaniei în timpul anilor tumultuoși chiar înainte de Primul Război Mondial.
  Parcul Național Llogara este situat strategic în Munții Ceraunian, la sud-est de Orikum. Parcul cuprinde 1.010 ha de-a lungul Mării Ionice. Altitudinea parcului variază între 200 m și 2.020 m deasupra Adriaticii. Parcul se bucură de un climat mediteranean cu influențe subtropicale, cu ierni ploioase și uscate și veri calde până la cald.
  Muzeul Etnografic este un muzeu mic, dar unic, plin de artefacte vechi și care expune diverse aspecte ale vieții tradiționale albaneze.

  Intrebari frecvente despre Vlore

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vlore?

  7 Zile Autocar 2022 Vlore sunt cele mai populare hoteluri din Vlore