Circuite Nice, Coasta De Azur Franta vara 2019
Filtre: Categorie: Circuite× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Revelion Coasta De Azur Revelion 2020, Nice

Revelion Coasta De Azur Revelion 2020

Nice, Coasta de Azur, Franta

    • Avion (29.12 - 02.01.2020)
      Date de plecare: 29.12
    Circuit Coasta De Azur, Nice

    Circuit Coasta De Azur

    Nice, Coasta de Azur, Franta

      • Avion (25.08 - 13.09.2019)
        Date de plecare: 06.09
      2019 Nice, Nice

      2019 Nice

      Nice, Coasta de Azur, Franta

        • Avion (22.09 - 12.01.2020)
          Date de plecare: 22.09, 26.09, 29.09, 03.10, 06.10, 10.10, 13.10, 17.10, 20.10, 24.10, 27.10, 29.12, 05.01

        Despre NicePrezentare si poze Nice

        Nice

        Capitala faimoasei Riviere Franceze, Cote d'Azur, si in egala masura a celor dependenti de soare, mare, istorie, distractie, Nisa nu este doar o destinatie turistica, ci de-a dreptul o escala in "Tara bunului gust si a vacantei perfecte", unde o data ajunsi ne dorim ca timpul sa stea in loc, iar sarmul noptilor mediteraneene ne face sa uitam de toate grijile.

        Recomandari turistice pentru Nice

        Cea mai mare piata este Massena, inconjurata de cladirile vechi construite in stil italian. Daca nimeresti in acest loc in luna februarie, devii martor in direct la cel mai mare carnaval din Provence, Corso Carnavalesque. Tot aici se desfasoara si parada militara pe 14 iulie, cu ocazia zilei nationale a Frantei.

        O „Salade Nicoise”, adica o salata din rosii cu ardei verzi, oua coapte la vatra, ton, ansoa, ulei de masline, suc de lamai verzi si ierburi de Provence nu poate decat sa deschida apetitul pentru festinul oferit de bucataria locala. Aici produsele sunt naturale si sunt aduse direct de la agricultorii locali.

        Toate terasele servesc fructe de mare gatite sub cele mai fanteziste retete, locuitorii din Nisa clasandu-se printre cei mai mari consumatori de fructe de mare de pe mapamond. Celebra „Ratatouille”, este originara de aici din Provence, la fel si deliciosul pastrav fript servit cu garnitura de linte, sparanghel si ceapa glasata.