Sejururi Autocar Circuite Maramures Romania 2021
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (4 oferte, 83LEI - 24.7LEI)

Afiseaza harta
Circuit Maramures Bucovina Iasi 6 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures, Maramures

Circuit Maramures Bucovina Iasi 6 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures

Maramures, Maramures, Romania

  • Autocar (27.07 - 26.09.2021)
   Date de plecare: 24.08, 21.09

    Ultima rezervare: 27.05.2021

  Hotel Secret Garden, Maramures

  Hotel Secret Garden

     Scor 9.3 din 2 comentarii

  Maramures, Maramures, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (06.09 - 15.10.2021)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 01.07.2021

  Bucovina 5 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures, Maramures

  Bucovina 5 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures

  Maramures, Maramures, Romania

   • Autocar (11.08 - 12.09.2021)
    Date de plecare: 11.08, 08.09
   • Fara transport
   Circuit Maramures Plai Cu Dor Traditii Si Obiceiuri Obiceiuri Obiceiuri Obiceiuri 5 Zile, Maramures

   Circuit Maramures Plai Cu Dor Traditii Si Obiceiuri Obiceiuri Obiceiuri Obiceiuri 5 Zile

   Maramures, Maramures, Romania

    • Autocar (05.08 - 06.10.2021)
     Date de plecare: 05.08, 16.09, 30.09

    Despre Maramures

    Maramures

    Baia Sprie este un oraș din județul Maramureș, Transilvania, România. A fost unul dintre centrele miniere importante din Maramureș. O activitate minieră în regiunea localității este semnalată deja în epoca bronzului.

    Sejur Autocar Circuit Maramures

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Circuit Maramures, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Maramures. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Circuit Maramures cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Maramures care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Circuit Maramures constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta Circuit Maramures, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejur Autocar Circuite Maramures Romania 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Maramures - Peste 6 oferte cu plecari din Bucuresti, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Pitesti, Focsani. Rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Maramures

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Maramures?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Maramures?

    Hotel Secret Garden, Circuit Maramures Plai Cu Dor Traditii Si Obiceiuri Obiceiuri Obiceiuri Obiceiuri 5 Zile, Circuit Maramures Bucovina Iasi 6 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures, Bucovina 5 Zile Autocar 2021 Jud. Maramures sunt cele mai populare hoteluri din Maramures

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Maramures?

    Hotel Secret Garden sunt cele mai apreciate hoteluri din Maramures ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Maramures.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Maramures?

    Hotel Secret Garden sunt cele mai apreciate hoteluri din Maramures ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Maramures.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Maramures?

    Hotel Secret Garden sunt hoteluri din Maramures ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Maramures?

    Hotel Secret Garden sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Maramures. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Maramures.