Circuite Kathmandu, Nepal Nepal 2023
Filtre: Categorie: Circuite× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Circuit De Grup - Experience Nepal Bhutan & Eastern India, Kathmandu

Circuit De Grup - Experience Nepal Bhutan & Eastern India

Kathmandu, Nepal, Nepal

  • Avion (22.05 - 04.06.2023)
   Date de plecare: 22.05

  Despre KathmanduPrezentare si poze Kathmandu

  Kathmandu

  Kathmandu consta de fapt in doua orase: o capitala a pelerinilor si a templelor roz sculptate si o izbucnire frenetica de turnuri moderne in care se ingramadesc cersetori si maimute, invaluite in gaze de esapament. Izurile istoriei si ale modernitatii izbucnesc in acelasi timp.

  Kathmandu, sfantul graal de la sfarsitul unui traseu hipiot din Europa, a atras multa vreme calatorii care cautau cunoasterea in acest oras. Hipiotii nu mai domina peisajul, dar pe langa ei se afla multi calatori si aventurieri.

  Contrastul intre modern si traditional in Kathmandu este dus pana la limita, cu aerul medieval din Kathmandu Vechi atat de diferit de zona Durbar Marg.

  Recomandari turistice pentru Kathmandu

  Templul Swayambunath
  Strada Freak
  Thamel
  Piata Durbar

  Intrebari frecvente despre Kathmandu

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kathmandu?

  Circuit de grup - Experience Nepal Bhutan & Eastern India, Circuit de grup - Discover Nepal & Bhutan 13 zile - cu Valentina Pavel sunt cele mai populare hoteluri din Kathmandu

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kathmandu?

  Circuit de grup - Discover Nepal & Bhutan 13 zile - cu Valentina Pavel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kathmandu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kathmandu.