Sejururi Charter Circuite Israel, Israel Israel 2021
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: Avion× (3 oferte, 211.6EUR - 45.8EUR)
Circuit Israel, Israel

Circuit Israel

Israel, Israel, Israel

  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  Hotel 3 4, Israel

  Hotel 3 4

  Israel, Israel, Israel

   • Avion (13.10 - 16.11.2021)
   • Fara transport
   Circuit Israel Iordania, Israel

   Circuit Israel Iordania

   Israel, Israel, Israel

    • Avion (01.01 - 31.12.2021)

    Despre IsraelPrezentare si poze Israel

    Israel

    Israel este o republică parlamentară localizată în Orientul Mijlociu de-a lungul malului de est al Mării Mediterane. Se învecinează cu Libanul în nord, Siria în nord-est, Iordania și Cisiordania în est, Egipt și Fâșia Gaza.
    Israelul este numit si Țara Sfântă este teritoriul în care s-au desfășurat evenimentele biblice, descrise de Tanakh, Vechiul Testament, Noul Testament sau în Coran.

    Sejur cu avionul Circuit Israel

    Pentru Circuit Israel, Israel, Israel au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

    Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus Circuit Israel la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

    Turistii care aleg un pachet charter Circuit Israel se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

    Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Israel, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Circuit Israel pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Israel.

    Sejur Charter Circuite Israel 2021 - 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport charter avion Circuite Israel, Israel, Israel - Alege din 3 oferte cu plecari din Bucuresti si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Recomandari turistice pentru Israel

    De vizitat:
    -Orasele: Ierusalim, Safed, Tiberanis, Betleem, Nazaret.
    -Muntele Templului: unul dintre reperele religioase ale planetei. Acesta ar fi fost punctul zero al creației lumii.( Isaac ar fi urmat să-și sacrifice fiul, iar profetul Mahomed s-a înălțat la cer pentru a se întâlni cu arhanghelul Gabriel).
    -Zidul Plângerii: Zidul este unul dintre locurile sfinte ale iudaismului.
    -Biserica Sfântului Mormânt;
    -Moscheea Al Aqsa
    -Biserica Nașterii Domnului din Betleem: este unul dintre cele mai vechi lăcașuri de cult ale creștinilor. A fost ridicată pe locul peșterii în care s-a născut Mântuitorul.
    -Via Dolorosa: Este drumul urmat de Isus Hristos spre locul de condamnare, Golgota – locul crucificării.
    -Muntele Măslinilor: Aici se află mormântul Mariei, Biserica Mariei Magdalena, Mormântul lui Zaharia și Grădina Ghetsimani.
    -Templul Baha’I și grădinile suspendate din Haifa.

    Intrebari frecvente despre Israel

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Israel?

    Circuit Israel Iordania, Circuit Israel, Hotel 3 4 sunt cele mai populare hoteluri din Israel