Sejururi Autocar Circuite Carintia Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (1 oferte, 73.1EUR - 73.1EUR)

Afiseaza harta
Circuit Ucraina Galitia Odessa Si Moldova Autocar 2021, Rain

Circuit Ucraina Galitia Odessa Si Moldova Autocar 2021

Rain, Carintia, Austria

  • Autocar (09.08 - 07.09.2021)
   Date de plecare: 09.08, 29.08

  Despre Carintia

  Carintia

  Cunoscut în special pentru izvoarele sale termale, spa-ul este situat la 3 kilometri de oraşul Villach, şi 501 de metri deasupra nivelului mării. Mai mult, se afla langa râul Drau şi aproape de zonele de schi şi lacurile Ossiacher şi Faaker. Este usor de ajuns acolo: cu maşina din Germania, Italia şi Slovenia, cu trenul sau cu avionul - Aeroportul Klagenfurt este de 40 de kilometri. Regiunea Villach oferă tuturor o mulţime de activităţi pe parcursul intregului an.

  Sejur Autocar Circuit Carintia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Circuit Carintia, Austria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Carintia. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Circuit Carintia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Carintia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Circuit Carintia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Circuit Carintia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Circuite Carintia Austria 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Carintia - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Carintia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Carintia?

  Circuit Ucraina Galitia Odessa Si Moldova Autocar 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Carintia