Circuite Buenos Aires, Buenos Aires Argentina 2021
Filtre: Categorie: Circuite× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Argentina Uruguay Brazilia Circuit Avion 2021, Buenos Aires

Argentina Uruguay Brazilia Circuit Avion 2021

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

  • Avion (12.03 - 11.05.2021)
   Date de plecare: 12.03, 11.04, 29.04
  Argentina Si Brazilia - Paste 2021, Buenos Aires

  Argentina Si Brazilia - Paste 2021

  Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

   • Avion (29.04 - 09.05.2021)

   Despre Buenos AiresPrezentare si poze Buenos Aires

   Buenos Aires

   Buenos Aires este capitala Republicii Argentina. Numele inseamna ''vanturi bune'' în spaniolă. Este unul dintre cele mai mari oraşe din America Latină, cu o multime de oferte culturale, şi este punctul de plecare pentru a călători în restul ţării. Locuitorii din Buenos Aires sunt cunoscuti ca Portenos, "oamenii din port". O mică parte din locuitori au origini indigene. Majortiatea locuitorilor sunt romano-catolici, cu limba maternă spaniola.

   Recomandari turistice pentru Buenos Aires

   La Boca, pe strada pietonală Caminito sunt multe zone de interes in arte şi meserii. Există, de asemenea, o croazieră pe râu unde puteţi vedea o imensele structuri pitoresti de metal dincolo de râu. Puteţi încerca şi prinde o barca cu vasle pentru Avellaneda, pe cealaltă parte a apei. La Boca este renumit pentru Tango şi puteţi prinde de multe ori sclipiri de dansatori Tango ce practica în stradă. În plus faţă de tango, La Boca este renumita pentru fotbal, şi puteţi face un tur de in jurul stadionului Bombonera unde clădirile sunt vopsite în culori strălucitoare. Preţurile pentru aproape totul în La Boca tind să fie 2-3 ori mai mare comparativ cu restul oraşului. La Boca este, probabil, cel mai bun loc unde te poti bucura în timpul zilei, când străzile sunt aglomerate şi sunt si alti turisti in jur, dar recomandabil ar fii să fie evitat pe timp de noapte.

   Intrebari frecvente despre Buenos Aires

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Buenos Aires?

   ARGENTINA si BRAZILIA - Paste 2021, Argentina Uruguay Brazilia Circuit Avion 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Buenos Aires