Sejururi Autocar Circuite Bucovina Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (5 oferte, 298.4LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Paste In Bucovina 2023 Jud. Suceava, Suceava

Circuit Autocar Paste In Bucovina 2023 Jud. Suceava

Suceava, Bucovina, Romania

  • Autocar (14.04 - 18.04.2023)
   Date de plecare: 14.04

    Ultima rezervare: 26.02.2023

  Circuit Revelion 2023 In Bucovina 5 Zile Autocar, Campulung Moldovenesc

  Circuit Revelion 2023 In Bucovina 5 Zile Autocar

  Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

   • Autocar (29.12 - 02.01.2023)
   Circuit Revelion 2023 In Bucovina 5 Zile Autocar, Campulung Moldovenesc

   Circuit Revelion 2023 In Bucovina 5 Zile Autocar

   Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

    • Autocar (29.12 - 02.01.2023)
    Circuit 4 Zile In Bucovina De Poveste, Bucovina

    Circuit 4 Zile In Bucovina De Poveste

    Bucovina, Bucovina, Romania

     • Autocar (01.06 - 29.10.2023)
      Date de plecare: 01.06, 27.07, 12.08, 21.09, 26.10
     Paste Traditional De 3 Nopti In Bucovina Si Manastirea Putna, Bucovina

     Paste Traditional De 3 Nopti In Bucovina Si Manastirea Putna

     Bucovina, Bucovina, Romania

      • Autocar (14.04 - 17.04.2023)
       Date de plecare: 14.04

      Despre Bucovina

      Bucovina

      Orașul Suceava este localizat în partea de nord-est a României si este construit pe două zone geografice: dealurile și văile râului Suceava.

      Relieful din zona orașului și din împrejurimi este foarte variat, cu o fragmentare sub formă de platouri, coline (cueste) și dealuri (Zamca, 385 m; Viei, 376 m; Mănăstirii, 375 m; Țarinca, 435 m) separate de văile râurilor Suceava, Șcheia, Râul Târgului, Bogdana și Pârâul Morii.

      Principalele unități de relief din oraș și din zona înconjurătoare, de vârstă cuaternară, pot fi clasificate în trei mari grupe:
      - platourile, larg vălurite, reprezentate prin dealul Zamca și dealul Cetății; cele sub formă de coline se întâlnesc numai în partea de sud-est a orașului;
      - versanții deluviali (circa 25% din suprafață), apăruți ca urmare a dinamicii active a proceselor geomorfologice (alunecări de teren, eroziuni areolare și liniare), se întâlnesc mai ales în bazinul superior al văii Râului Târgului, pe versanții de vest și sud-est ai dealului Zamca și pe versantul drept al Sucevei;
      - șesurile aluvionare, modelate sub forma unor trepte, au un caracter îmbucat.

      Sejur Autocar Circuit Bucovina

      Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Circuit Bucovina, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

      Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Bucovina. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Circuit Bucovina cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Bucovina care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

      Calatoria cu autocarul catre Circuit Bucovina constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

      Pentru a petrece o vacanta Circuit Bucovina, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

      Sejur Autocar Circuite Bucovina Romania 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Bucovina - Peste 4 oferte cu plecari din Bucuresti, Iasi, Craiova, Mures, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta. Rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Bucovina

      Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Bucovina?

      Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bucovina?

      Circuit Autocar Paste In Bucovina 2023 Jud. Suceava, PASTE TRADITIONAL DE 3 NOPTI IN BUCOVINA SI MANASTIREA PUTNA, CIRCUIT 4 ZILE IN BUCOVINA DE POVESTE, Circuit Revelion 2023 in Bucovina 5 zile autocar, Circuit Revelion 2023 in Bucovina 5 zile autocar sunt cele mai populare hoteluri din Bucovina

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bucovina?

      Circuit Revelion 2023 in Bucovina 5 zile autocar, Circuit Revelion 2023 in Bucovina 5 zile autocar sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bucovina.