Circuite Bruxelles, Regiunea Bruxelles Belgia 2021
Filtre: Categorie: Circuite× (3 oferte, 350EUR - 371EUR)

Afiseaza harta
Circuit Benelux 9 Zile Autocar 2021 Brussels, Bruxelles

Circuit Benelux 9 Zile Autocar 2021 Brussels

Bruxelles, Regiunea Bruxelles, Belgia

  • Autocar (30.07 - 07.08.2021)
   Date de plecare: 30.07
  • Fara transport
  Benelux 6 Zile Avion 2021 Brussels, Bruxelles

  Benelux 6 Zile Avion 2021 Brussels

  Bruxelles, Regiunea Bruxelles, Belgia

   • Avion (31.07 - 05.08.2021)
    Date de plecare: 31.07
   • Fara transport
   Benelux 6 Zile Avion 2021 Brussels, Bruxelles

   Benelux 6 Zile Avion 2021 Brussels

   Bruxelles, Regiunea Bruxelles, Belgia

    • Avion (31.07 - 05.08.2021)
     Date de plecare: 31.07
    • Fara transport

    Despre BruxellesPrezentare si poze Bruxelles

    Bruxelles

    Bruxelles este capitala Belgiei, sediul guvernului şi parlamentului federal, precum şi a mai multor entităţi federale: Regiunea Capitalei Bruxelles, Regiunea Flandra şi comunităţile franceză şi flamandă. De asemenea, Bruxelles este una din cele trei capitale ale Uniunii Europene (împreună cu Luxemburg şi Strasbourg), sediul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (OTAN), a Uniunii Europei Occidentale şi a organizaţiei EUROCONTROL.

    Recomandari turistice pentru Bruxelles

    Pe langa ciocolata faimoasa in toata lumea, Bruxelles ofera si cateva obiective tursitice foarte interesante. In vizita la Bruxelles exista o serie de atractii care nu trebuiesc ratate cum ar fi Atomium - un obiectiv turistic unic in felul sau, o structura din otel si aluminiu care a devenit un simbol recunoscut international al orasului si al intregii tari. Un alt obiectiv turistic ce este semnificativ pentru oras este Manneken Pis. Statuia este la fel de populara ca si Atomium desi are doar 30 de centimetri fata de cei 102 metri pe care-i are concurentul sau. Piata centrala din Bruxelles este un alt obiectiv tursitic recunoscut - in Grand Place se gasesc o multime de cladiri vechi printre care si Primaria orasului Bruxelles. Grand Place este si ea unul dintre cele mai populare obiective turistice din Bruxelles, alaturi de cladirea impresionanta a primariei.

    Lista atractiilor si obiectivelor turistice din Bruxelles ce pot fi vizitate intr-o vacanta sa intr-un city-break la Bruxelles, capitala Belgiei : Piaţa Mare din Bruxelles; statuia Menneken Pis; Atomium este un monument renumit al atomului de fer, mărit de 150 de miliarde de ori. A fost construit cu prilejul Expoziţiei Mondiale din 1958; Teatrul Regal al Monedei ( aici s-a proclamat independenţa Belgiei în 1830 ); Parcul Jubileului (franceză Parc du Cinquantenaire, neerlandeză Jubelpark), cuprinzând halele, muzeele, parcul propriu-zis şi arcul de triumf; construit cu prilejul sărbătorii de cincizeci de ani de la independenţa Belgiei; Catedrala Sfântul Mihail şi Sfânta Gudura; Basilica de la Koekelberg, a 5-a din lume ca mărime; Cartierul Marolles, cartier popular în Bruxelles, unde se află renumitul talcioc din Bruxelles. Cartierul şi-a făcut renumele datorită Palatului Justiţiei; Cartierul le Sablon sau de Zavel, cartierul anticarilor; Bruparck (prescurtare de la «Parcul Bruxelles»): aici a avut loc Expo-ul din 1958, astăzi sit de distracţii: parcul Mini-Europa, Atomium, restaurante, cinematografe, complexul de produse bio, planetarium; Parcul din Laeken: domeniu de 160 ha, cu Palatul din Laeken (reşedinţa regală belgiană), Cripta regală , serele regale, turnul japonez şi pavilionul chinezesc;Statuia Europe ( Unity in Peace).

    Intrebari frecvente despre Bruxelles

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bruxelles?

    Benelux 6 Zile Avion 2021 Brussels, Benelux 6 Zile Avion 2021 Brussels, Circuit Benelux 9 Zile Autocar 2021 Brussels sunt cele mai populare hoteluri din Bruxelles