Autocar Circuite Portugalia 2021
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (1 oferte, 107EUR - 107EUR)

Afiseaza harta
Portugalia Tara Bascilor 20 Zile 2021 Lisabona, Lisabona

Portugalia Tara Bascilor 20 Zile 2021 Lisabona

Lisabona, Regiunea Lisabona, Portugalia

  • Autocar (07.09 - 26.09.2021)
   Date de plecare: 07.09

  Sejur Autocar Circuit Portugalia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Portugalia. Puteti rezerva hotelul preferat din Portugalia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Circuit Portugalia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul pentru Circuit Portugalia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Circuit Portugalia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Circuite Portugalia 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Portugalia - Alege oferta cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Portugalia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Portugalia?

  Portugalia Tara Bascilor 20 Zile 2021 Lisabona sunt cele mai populare hoteluri din Portugalia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Portugalia?

  Portugalia Tara Bascilor 20 Zile 2021 Lisabona sunt cele mai apreciate hoteluri din Portugalia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Portugalia.


    Cititi articolele despre Portugalia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Top cele mai frumoase atractii naturale din Portugalia

  29.11.2018 Portugalia

  Lisabona, Algarve, Obidos, Sintra, Madeira, Porto, Evora și Aveiro sunt doar cateva dintre marile atractii ale Portugaliei. Descopera cele mai frumoase atractii naturale de aici si hai sa le vizitezi cu prima vacanta in Portugalia.