Autocar Circuite Macedonia 2022
Filtre: Categorie: Circuite×Transport: autocar× (3 oferte, 141.8EUR - 178.5EUR)
Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje, Skopje

Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje

Skopje, Macedonia, Macedonia

  • Autocar (09.10 - 04.12.2022)
   Date de plecare: 09.10, 30.11
  Revelion 2023 La Skopje 5 Zile Autocar Hotel Ibis Center Skopje, Skopje

  Revelion 2023 La Skopje 5 Zile Autocar Hotel Ibis Center Skopje

  Skopje, Macedonia, Macedonia

   • Autocar (29.12 - 02.01.2023)
    Date de plecare: 29.12
   • Fara transport
   Revelion 2023 Skopje 5 Zile Autocar Hotel Hamburg Skopje, Skopje

   Revelion 2023 Skopje 5 Zile Autocar Hotel Hamburg Skopje

   Skopje, Macedonia, Macedonia

    • Autocar (29.12 - 02.01.2023)
     Date de plecare: 29.12
    • Fara transport

    Sejur Autocar Circuit Macedonia

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Circuit Macedonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Macedonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Circuit Macedonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul pentru Circuit Macedonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Circuit Macedonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejur Autocar Circuite Macedonia 2022 - 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Circuite Macedonia - Alege oferta cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Macedonia

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Macedonia?

    Revelion 2023 Skopje 5 Zile Autocar Hotel Hamburg Skopje, Revelion 2023 La Skopje 5 Zile Autocar Hotel Ibis Center Skopje, Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje sunt cele mai populare hoteluri din Macedonia

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Macedonia?

    Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje sunt cele mai apreciate hoteluri din Macedonia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Macedonia.