Oferte, preturi si locuri disponibile la Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava, Suceava

Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte.
Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva
  • Pentru Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava sunt oferte disponibile in perioada: 19.04.2024 - 31.12.2024
  • Fara transport
    Harta
    Traseul pe harta

    Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

    Itinerariul detaliat

    Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
    Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

    Ziua 1 -30.11: BUCUREȘTI - MARASESTI - Man. VARATEC si AGAPIA - CAMPULUNG (cca. 495 km)

    Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava

    Ziua 1 -30.11: BUCUREȘTI - MARASESTI - Man. VARATEC si AGAPIA - CAMPULUNG (cca. 495 km)

    Pornim la 06:00 din parcarea Academiei Militare Carol I (acces dinspre Metrou Eroilor) spre Buzau -Varatec, Agapia -Campulung Moldovenesc. La Marasesti vizitam Mausoleul, inaugurat in 1938 chiar pe câmpul de luptă al marilor bătălii din 1917. Epopeea marii bătălii a Primului Război Mondial este reprezentată printr-o expoziţie foto-documentară, costume militare şi armament din dotarea armatei române din acea perioadă, obiecte care au aparţinut Ecaterinei Teodoroiu şi generalului Eremia Grigorescu. Ne indreptam apoi spre Manastirea Varatec, fondată în 1785, unde a trăit si este înmormântată Veronica Micle, si care prezinta o importantă colecție de icoane vechi pictate pe lemn, covorașe lucrate manual de măicuțele ce locuiesc aici, broderii, sau manuscrise, toate aflate în Muzeul de Artă Medievală și Religioasă. Pornim apoi spre Man. Agapia, cea mai mare manastire de maici din Romania, a carei pictura murala, realizată de Nicolae Grigorescu în 1858, îmbină in compoziţia deosebita, elemente ale stilului bizantin cu influeţe neoclasice şi de arta românească. Seara sosire la Campulung, pentru cazare si cina la hotel Sandru (sau similar).

    Ziua 2 1.12: CAMPULUNG - Manastirile MOLDOVITA si SUCEVITA (cca. 115 km)

    Mic dejun. Timp liber in statiune, sau optional (55 lei/pers), excursie la Manastirile Moldovita si Sucevita, ambele din Patrimoniului Mondial UNESCO. Manastirea Moldovita, ridicata in sec. XVI, cu fresce excelent conservate atat ca pictura interioara, cat mai ales exterioara, prezinta scene din viata Maicii Domnului, Martiriul Apostolilor si faimoasa pictura cu tema Asedierii Constantinopolului, realizata la 1537. Urmeaza Man. Sucevita, construita tot in sec.XVI in stilul arhitecturii moldovenesti, prin imbinarea elementelor de arta bizantina si gotica cu cele ale vechior biserici de lemn din Moldova, care se distinge prin pictura murala interioara si exterioara cu o ampla “naratiune” biblica din Vechiul si Noul Testament. Dupa amiaza ne intoarcem la Campulung si ne bucuram de timp liber pana seara cand suntem asteptati la cina.

    Ziua 3 -2.12: CAMPULUNG - SUCEAVA - Manastirile DRAGOMIRNA, HUMOR si VORONET (cca. 155 km)

    Mic dejun. Timp liber in hotel, sau optional (65 lei/pers) excursie la Man. fortificata Dragomirna (sec.XVII), una dintre cele mai de seama creatii arhitectonice ale evului mediu romanesc, cu o structura lunga, ingusta si foarte inalta. Se constata o trecere de la pictura exterioara la decoratiuni sculptate in piatra, prezente intr-o mare bogatie, varietate si maiestrie in special pe turla octogonala. Dupa doar cativa kilometri ajungem la Suceava, unde vizitam fosta Cetate de Scaun, construita in sec. XIV de Petru Musat si consolidat de Stefan cel Mare, care conserva zidurile de aparare, ziduri de incinta, curti interioare, fortul musatin, cateva bastioane, turnul capelei domnesti, pivnita, s.a. Excursia optionala continua cu Man. Humor si Voronet, ambele apartinand Patrimoniului Mondial UNESCO. Manastirea Humor, construită în 1530 de marele logofăt Toader Bubuiog, a primit ca donatii numeroase manuscrise si alte obiecte valoroase, intre care Tetraevangheliarul de la Humor, dăruit Mănăstirii în anul 1473 de domnitorul Ștefan cel Mare, dar care astazi este expus la Man. Putna. Continuam cu vizita altei ctitorii a lui Stefan cel Mare: Manastiea Voronet (sec. XV), supranumita “Capela sixtina a Estului”, contruita in mai putin de 4 luni (un record pentru vremurile acelea), a carei pictura interioara dateaza in mare parte din vremea lui Stefan cel Mare, iar cea exterioara din vremea lui Petru Rares. Pictura exterioara este unica prin nuanta culorii albastre, realizata dupa o formula secreta, ce a avut la baza mineralul azurit. Seara ne intoarcem catre Campulung, pentru cina si cazare.

    Ziua 4 -3.12: CAMPULUNG - TRANSRARAU - PIETRELE DOAMNEI - VATRA DORNEI (cca. 100 km)

    Dupa micul dejun, timp liber sau optional (50 lei/pers) excursie in masivul Rarau, unde urcam soseaua Trans Rarau spre Hotel Alpin, construit langa Pietrele Doamnei, rezervaţie naturală protejata la 1630 m altitudine. Daca gasim zapada, dupa o “bulgareala”, pornim spre Vatra Dornei, “Perla Bucovinei”, statiune pentru sporturile de iarna din inima Carpaților Orientali vestita si pentru prezența izvoarelor minerale, unde ne vom bucura de timp liber. Ne intoarcem la hotelul Sandru din Campulung prin peisajul de vis al pasului Mestecanis, pentru a participa la cina.

    Ziua 5 -04.12: CETATEA NEAMT - HANUL ANCUTEI - BUCURESTI (cca. 495 km)

    Dimineața, după micul dejun, pornim spre Bucuresti, urmand a vizita Cetatea Neamtului (construita in sec. XIV de Petru I si extinsa de Stefan cel Mare), una din cele mai impresionante cetati din Romania, care a facut parte din sistemul de fortificatii al Moldovei medievale, fiind distrusa din ordinul lui Mihai Racovita. Restaurata recent, cetatea reprezinta o adevarata bijuterie arhitectonica a Moldovei. Continuam apoi cu Hanul Ancutei, infiintat in anul 1718, locul de poveste descris si in romanul lui Sadoveanu, unde regăsiți bucătăria tradițională moldovenească autentică. Ajungem la Bucuresti seara, in functie de trafic si conditiile meteo.


    Info: Taxa de oras/statiune nu este inclusa in pretul rezervarii daca nu este mentionat explicit in oferta acest lucru. Aceste taxe locale sunt stabilite de catre autoritatile locale si se achita separat la receptia hotelului.


    Localizare: /Jud. Suceava


    Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.

    Oferte disponibile de vacanta la Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava, Suceava

    Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava, Suceava, oferte de city break,

    Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava, oferte 2024, sejur si vacanta, transport Fara transport. Rezerva online prin Direct Booking

    Rezerva online la Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava 3*, Suceava. Ziua 1 -30.11: BUCUREȘTI - MARASESTI - Man. VARATEC si AGAPIA - CAMPULUNG (cca. 495 km)<br>

    Intrebari frecvente
    Care sunt modalitatile de plata pentru Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava?

    Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar, online cu cardul, cu vouchere de vacanta (tichete de vacanta sau card) sau numerar si cu cardul la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta si Suceava.

    Accepta vouchere de vacanta Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava?

    Da, puteti achita cu vouchere de vacanta atat direct la sediile Direct Booking cat si prin curier. Puteti achitat cu card de tickete de vacanta atat online in site din detalii comanda cat si la sediile noastre sau prin completarea unui formular de autorizare plata solicitat de la agent. Acceseaza aici mai multe detalii legat de plata cu vouchere de vacanta.

    Unde este localizat Sfantul Andrei Si 1 Decembrie In Bucovina 5 Zile Jud. Suceava?

    Ziua 1 -30.11: BUCUREȘTI - MARASESTI - Man. VARATEC si AGAPIA - CAMPULUNG (cca. 495 km)

    Despre Suceava

    Orașul Suceava este localizat în partea de nord-est a României si este construit pe două zone geografice: dealurile și văile râului Suceava. Relieful din zona orașului și din împrejurimi este foarte variat, cu o fragmentare sub formă de platouri, coline (cueste) și dealuri (Zamca, 385 m; Viei, 376 m; Mănăstirii, 375 m; Țarinca, 435 m) separate de văile râurilor Suceava, Șcheia, Râul Târgului, Bogdana și Pârâul Morii. Principalele unități de relief din oraș și din zona înconjurătoare, de v..... mai multe detalii despre Suceava

    Circuite recomandate

    Circuit Clasic Paste In Bucovina 5 Zile Autocar 2024 Jud. Suceava, Suceava

    Circuit Clasic Paste In Bucovina 5 Zile Autocar 2024 Jud. Suceava

    Suceava, Bucovina, Romania

      • Autocar (02.05 - 06.05.2024)
        Date de plecare: 02.05
      • Fara transport

        Ultima rezervare: 29.01.2024