Oferte, preturi si locuri disponibile la ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta, Orasul Tel Aviv

Date de plecare: 22.12

Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte.
Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva
 • Pentru ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta sunt oferte disponibile in perioada: 22.12.2021 - 27.12.2021
 • Avion (22.12 - 27.12.2021),
  Harta
  Traseul pe harta

  Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

  Itinerariul detaliat

  Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
  Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

  ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta

  ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta

  Craciun in Tara Sfanta
  Itinerariu: Tel Aviv Bethleem Ierusalim Hozeva Ierihon Marea Moarta Nazaret Caana Galileii Capernaum Muntele Tabor Haifa
   
  Israelul este cunoscut in toata lumea ca Tara Sfanta, iar cei care vin aici gasesc la tot pasul locuri legate de religie si spiritualitate. O combinatie intre miracol si tehnologie, intre istoria antica a iudaismului si viitor acesta este Israelul!  SERVICII INCLUSE:
  transport cu avionul Bucuresti Tel Aviv Bucuresti cu compania EL AL;
  asistenta la Tel Aviv in aeroport la sosire;
  5 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hotel categoria turist (echivalent 3* superior si 4* standard local), conform programului: 4 nopti in Bethleem si 1 noapte in Tiberias;
  transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului;
  intrari la obiectivele precizate in program;
  ghizi locali vorbitori de limba romana pe tot parcursul programului;
  vizita la manastirea Sfantul Gheorghe din Hozeva;
  transfer munte Tabor;
  insotitor roman de grup;
  taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

  Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

  NU SUNT INCLUSE:
  testul RT-PCR Covid necesar pentru intrarea in Israel efectuat cu cel mult 72 ore inaintea plecarii (pret de la 189 lei/persoana, rezervare prin agentie si plata direct la clinica) informatie valabila la data lansarii programului;
  Test RT-PCR Covid efectuat dupa aterizare in aeroportul Ben Gurion, Tel Aviv. Cost aproximativ 20 euro/persoana;
  asigurarea medicala si storno cu extensie COVID-19 (obligatorie) - se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
  bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
  excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.
  bacsisuri pnetru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana - se practica in Israel, se achita la sosire.


  ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
  22.12.2021: Bucuresti 21:45 Tel Aviv 00:20            durata zborului 2h35min
  27.12.2021: Tel Aviv 17:50 Bucuresti 20:35            durata zborului 2h45min

  GRUP MINIM:
  25 persoane. Supliment grup 20-24 persoane: 65 EURO/persoana; Supliment grup 15-19 persoane: 160 EURO/persoana; Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 20 participanti pana cu o luni inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

  CONDITII DE CALATORIE IN ISRAEL (valabile la data lansarii programului):
  Incepand cu data de 1 Noiembrie 2021 statul Israel accepta intrarea pe cale aeriana a turistilor straini in urmatoarele conditii:
  Este permisa intrarea in Israel:
  Turistilor care au fost vaccinati cu schema completa (sunt acceptate urmatoarele vaccinuri: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson) si care prezinta Certificatul European digital de vaccinare in limba engleza din care sa rezulte ca au trecut minim 14 zile de la efecturarea rapelului (in cazul unui vaccin efectuat in doua doze) sau a dozei unice (pentru vaccinul efectuat in doza unica) DAR NU MAI MULT DE 180 ZILE
  sau
  Turistilor care au efectuat vaccinul booster cu 14 zile sau mai mult inainte de data intrarii in Israel si care prezinta Certificatul European digital de vaccinare in limba engleza din care sa rezulte ca au trecut minim 14 zile de la efecturarea vaccinului

  Documentul care atest efectuarea vaccinarii trebuie s fie redactat AZn limba engleza si sa contina numele si prenumele asa cum apar si in documentele de calatorie (pasaport sau carte de identitate). Documentul se poate descarca de pe link-ul https://certificat-covid.gov.ro/login

  Nu se permite intrarea vizitatorilor care s-au aflat intr-o Tara Rosie in timpul celor 14 zile premergatoare sosirii lor in Israel. Lista cu tarile rosii din punct de vedere a Israelului o puteti consulta pe site-ul https://corona.health.gov.il/en/country-status

  Inainte de imbarcare:
  Toti vizitatorii trebuie sa prezinte un rezultat negativ al testului PCR efectuat cu pana la 72 de ore inainte de zborul lor spre Israel.
  Toti vizitatorii trebuie sa completeze un formular online inainte de sosire. Declaratia de intrare se completeaza direct pe site-ul Ministerului de Interne (https://www.gov.il/en/service/request-entry-to-israel-covid19)

  In Israel:
  La sosire, fiecare vizitator trebuie sa efectueze un test PCR si sa ramana izolat pana la primirea unui rezultat negativ sau timp de 24 de ore (oricare dintre acestea este mai devreme). Izolarea este permisa la hotel.
  Un vizitator care este diagnosticat cu infectie Covid-19, in timpul sederii sale in Israel, va fi transferat la un hotel de izolare Covid-19 desemnat si va primi tratament medical (daca este necesar) pe cheltuiala proprie.

  La plecarea din Israel:
  Toti vizitatorii trebuie sa completeze un formular online cu cel mult 24 de ore inainte de ora programata de plecare din Israel. Declaratia de iesire se completeaza direct pe site-ul Ministerului de Interne (https://corona.health.gov.il/en/directives/leaving-israel/etab=by-air)


  CONDITII FINANCIARE:
  TERMENE DE PLATA:
  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
  30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
  50%  din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
  Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
  In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


  CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
  20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
  50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 45 zile inaintea plecarii;
  80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 30 zile inaintea plecarii;
  100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii.
  IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


  TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
  20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
  25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
  30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
  35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
  40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, ALARASI
  45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
  50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
  55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
  65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
  70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
  80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
  95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES
  NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.


  OBSERVATII:
  DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABILE CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
  VIZA PENTRU ISRAEL ESTE GRATUITA SI SE OBTINE PE AEROPORTUL DIN TEL AVIV, LA SOSIRE;
   avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
  nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
  clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
  conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
  persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
  agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
  tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
  distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
  hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
  pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
  in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
  persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
  agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
  agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
  in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
  conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
  conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
  politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
  agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
  excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
  oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/USD (dolar american) valabile in luna noiembrie 2021; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
  bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
  acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
  in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
  nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
  asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
  prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.  Itinerariu
  NAZARET MUNTELE TABOR HAIFA TEL AVIV BUCURESTI (~226 km)
  Mic dejun. Deplasare la Nazaret pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, unde vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv, scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben Gurion. Imbarcare pe zbor cursa EL AL la ora 17:50. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 20:35.


  Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.

  Oferte disponibile de vacanta la ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta, Orasul Tel Aviv

  ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta, Orasul Tel Aviv, oferte de circuit,

  ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta, Orasul Tel Aviv, oferte Cazare

  ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta, oferte 2022, sejur si vacanta, transport Avion. Rezerva online prin Direct Booking

  Rezerva online la ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta, oferte 2022, oferte Avion.

  Intrebari frecvente
  Care sunt modalitatile de plata pentru ISRAEL 2021 - Craciun in tara sfanta?

  Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar, online cu cardul sau numerar si cu cardul la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta si Suceava.

  Despre Orasul Tel Aviv

  Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului. În anul 1909, când a luat ființă în mod oficial, urma să devină cel dintâi oraș evreiesc din Țara Sfântă (Palestina, Eretz Israel) , dup..... mai multe detalii despre Orasul Tel Aviv

  Circuite recomandate

  Circuit Iordania Experience Avion 2022, Israel

  Circuit Iordania Experience Avion 2022

  Israel, Israel, Israel

   • Avion (20.04 - 18.10.2022)
    Date de plecare: 20.04, 18.05, 21.09, 12.10
   Circuit Israel Iordania, Israel

   Circuit Israel Iordania

   Israel, Israel, Israel

    • Avion (01.01 - 31.12.2021)
     Date de plecare: 29.11
    Circuit Israel, Israel

    Circuit Israel

    Israel, Israel, Israel

     • Avion (01.01 - 31.12.2021)

     Obiective turistice in zona