Offers, prices and available at Circuit de grup - Namibia Self-Drive & Camping Adventure 14 zile - cu Yulicary Sarracent, Windhoek

Departures in date: 04/03

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
 • Pentru Circuit de grup - Namibia Self-Drive & Camping Adventure 14 zile - cu Yulicary Sarracent sunt oferte disponibile in perioada: 04/03/2024 - 04/17/2024
 • Airplane (04/03 - 04/17/2024), Departures in date : 04/03
  Harta
  Map

  You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

  Directions

  The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
  Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

  Te invitam intr-o aventura self drive & camping, marca Eturia, unde vei descoperi Namibia autentica: o tara a contrastelor, unde se intalnesc aproape toate formele de relief existente. Acest circuit include unele dintre cele mai importante obiective turistice ale tarii, care doar prin experienta de camping pot fi vizitate. Te vei bucura de safari plin de adrenalina in renumitul Parc National Etosha, vei traversa irealele peisaje ale Desertului Namib si vei vizita comunitati indigene locale. Apoi, vei explora zona de coasta din jurul orasului Swakopmund si vei descoperi unul dintre cele mai cunoscute repere ale Namibiei: Spitzkoppe. Vei ajunge si la poalele muntelui Brandberg, cel mai inalt relief al tarii. Vei conduce prin drumurile off-road ale Namibiei unde se gasesc cele mai mari turme de elefanti adaptati desertului. In tot acest timp, vei dormi in camping, prilej ideal pentru a te conecta cu natura si a descoperi o tara unica, ajungand in zone foarte greu accesibile pentru circuitele standard.

  Circuit de grup - Namibia Self-Drive & Camping Adventure 14 zile - cu Yulicary Sarracent

  Durata: 15 zile / 14 nopti
  Categorie: Circuit - Grup cu insotitor Eturia
  Tari vizitate: Namibia
  Locatii vizitate: Khomas Hochland, Ongongo, Etosha Sud, Spitzkoppe, Desertul Namib, Parcul National Etosha, Desolation Valley, Windhoek, Khomas, Swakopmund, Brandberg, Etosha Est, Sossusvlei
  Asigurare: Inclusa in pachet


  Itinerariu:


  Variante de cazari (sau similare):
  Fritzposten Camping 11*, Khomas
  Tip camera: Self Camping Tent, tip masa: Demipensiune
  Descriere: Campingul este situat pe Ferma Vaalgras, care este detinuta de familia Meiburg din 1898 si a fost intotdeauna o ferma de vite. Ferma se afla la peste 2000 de metri deasupra nivelului marii. Aceasta bijuterie este situata in frumosul Khomas Hochland, la doar cativa km vest de Windhoek si accesibil prin drumul Kupferberg Pass (C26). Antilopa Eland, zebra, antilopa Gemsbok, antilopa Springbok, facocerul si sacalul numesc acest loc acasa si, daca ai noroc, s-ar putea chiar sa vezi un leopard sau un ghepard in safari. Trezirea va fi garantata cu melodia compusa din sunetele salbaticiei africane, inclusiv cloncanitul bibilicilor va fi inclus.

  Sossus Oasis Campsites 11*, Sossusvlei
  Tip camera: Self Camping Tent, tip masa: Mic dejun
  Descriere: Un Camping exclusiv localizat la intrare in Parcul Namib Naukluft si Sossusvlei - zona recunoscuta pentru dunele de nisip rosu ale desertului Namib. La Oasis Camp site te vei bucura de atmosfera desertului Namib, sub cerul impanzit de stele. Campingul Sossus Oasis ofera 12 locuri individuale construite intr-un semicerc care inconjoara zona relaxanta a piscinei. Fiecare amplasament are un petic pavat umbrit de un baldachin din lemn.

  Swakopmund Guesthouse 4*, Swakopmund
  Tip camera: Standard room, tip masa: Mic dejun
  Descriere: Situata in centrul orasului, la doar cinci minute de mers pe jos de plaja si principala zona comerciala, Pensiunea Swakopmund este detinuta si condusa de familia Borg. Pensiunea Swakopmund este condusa cu o abordare ecologica, utilizand energia solara.

  Spitzkoppe Campsite 11*, Spitzkoppe
  Tip camera: Self Camping Tent, tip masa: Demipensiune
  Descriere: Campingul de la Spitzkoppe este renumit in lume. O oaza de munte in desertul Namib, cu bolovani supradimensionati unici si pesteri secrete, permite vizitatorului sa se bucure de locatie in deplina pace si liniste. Cu maiestuosul „Matterhorn” din Namibia pe fundal si cu urmatorul camping la kilometri distanta, fiecare vizitator „detine” muntele in timpul petrecut la Spitzkoppe.

  White Lady Camping 11*, Brandberg
  Tip camera: Self Camping Tent, tip masa: Demipensiune
  Descriere: De la deschiderea sa in 2002, Brandberg White Lady Campsite a devenit destinatia preferata pentru turistii orientati spre natura si este un loc in care va veti simti ca acasa si va veti bucura de o adevarata ospitalitate si prietenie din partea personalului. Aici, la poalele celui mai inalt munte din Namibia, nimic nu s-a schimbat de la inceputurile timpurilor. Ceasurile si telefoanele mobile nu fac parte din aceasta lume. Aici, ai timp sa te bucuri de natura.

  Wild Camping 11*, Desolation Valley
  Tip camera: Self Wild Camping Tent, tip masa: Demipensiune
  Descriere: Wild Camp - Campingul salbatic - este modalitatea perfecta de a te conecta cu adevarat la natura si de a te indeparta de grijile vietii de zi cu zi. Departe de locurile de campare aglomerate, vei putea vei putea sa ascultati pasarile, sa observi fauna salbatica si sa te bucurai de un peisaj natural unic.

  Ongongo Waterfall Campsites 11*, Ongongo
  Tip camera: Self Camping Tent, tip masa: Demipensiune
  Descriere: Ongongo inseamna „magic” in limba Herero. Este intr-adevar un loc magic sau chiar spectaculos. Amplasat intr-un mic canion in nord-vestul indepartat al Namibiei, cu un peisaj complet steril cu cateva sate in apropiere - veti gasi apa permanent, pur si simplu curgand din munte. Apa este relativ calda, ceea ce permite inotul pe tot parcursul anului. Acest camping este condus de comunitate si este situat la 6 km de Warmquelle. Accesul se face doar cu vehicule 4×4, dar cu prudenta deoarece drumul este stancos si dureaza ceva timp pentru a-l naviga.

  Etosha Safari Campsite 11*, Etosha Sud
  Tip camera: Self Camping Tent, tip masa: Mic dejun
  Descriere: Campingurile bune sunt pietre pretioase pentru acei calatori aventurosi care prefera sa monteze corturi si sa doarma sub stele. Etosha Safari Campsite este o astfel de descoperire. Chiar la sud de Poarta Andersson din Etosha, ofera o baza linistita, la o scurta calatorie cu masina de parcul national. Un gazon verde primitor, inconjurat de savana mopane, este „acasa” dupa drumurile prafuite din Namibia.

  Okaukuejo Camp 11*, Parcul National Etosha
  Tip camera: Self Camping Tent, tip masa: Mic dejun
  Descriere: Campingul Okaukuejo este faimos pentru ochiul de apa iluminat. Dupa apus, acesta este cel mai bun loc pentru a vedea rinocerul negru. Acest mamifer poate fi vazut band apa alaturi de leii si elefantii. Numarul si interactiunea animalelor este principala atractie in aceasta zona de camping.
  Fortul Okaukuejo a fost constuit in anul 1901 cu scopul de a fi sediul militar principal din regiune. Astazi este una dintre cele mai cautate zone de camping din Namibia. Situat in sudul Parcului National Etosha, Okaukuejo este la doar 17 km de Poarta Anderson.

  Kappsvalley Lodge 3* Superior, Windhoek
  Tip camera: Double Room, tip masa: Mic dejun
  Descriere: Kappsvalley Lodge se afla in mijlocul muntilor Kapps, la aproximativ 20 km de ora?ul Windhoek. Kappsfvalley Lodge va ofera exaltarea pura de a va gasi înconjura?i de esen?a frumuse?ii naturale a Namibiei.


  Detalii zbor:
  Plecare: Bucuresti OTP Henri Coanda International Airport - 03.04.2024 18:30:00
  Sosire: Frankfurt FRA Frankfurt am Main Airport - 03.04.2024 20:05:00
  Durata zbor: 2h 35m
  Compania aeriana: LUFTHANSA

  Plecare: Frankfurt FRA Frankfurt am Main Airport - 03.04.2024 21:55:00
  Sosire: Windhoek WDH Hosea Kutako International Airport - 04.04.2024 08:00:00
  Durata zbor: 10h 5m
  Compania aeriana: LUFTHANSA

  Plecare: Windhoek WDH Hosea Kutako International Airport - 16.04.2024 19:55:00
  Sosire: Frankfurt FRA Frankfurt am Main Airport - 17.04.2024 06:30:00
  Durata zbor: 10h 35m
  Compania aeriana: LUFTHANSA

  Plecare: Frankfurt FRA Frankfurt am Main Airport - 17.04.2024 09:45:00
  Sosire: Bucuresti OTP Henri Coanda International Airport - 17.04.2024 13:00:00
  Durata zbor: 2h 15m
  Compania aeriana: LUFTHANSA


  Servicii incluse:
  - Biletele de avion pentru zborurile mentionate
  - Taxele de aeroport pentru zborurile internationale si interne
  - Bagaj de cala pentru zboruri
  - Cazare la hotelurile alese, in tipul de camere specificat
  - Mesele mentionate in program
  - Ghid local dedicat vorbitor de limba engleza pentru tururile si vizitele incluse
  - Insotitor de grup din partea Eturia
  - Masina inchiriata, cu numar nelimitat de kilometri si asigurare obligatorie incluse
  - Toate transferurile mentionate in program
  - Taxele de serviciu
  - Serviciu telefonic de urgente 24/7
  - Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie (in format electronic)
  - Sfaturi de calatorie

  Servicii neincluse :
  - Supliment pentru asigurare storno cu fransiza minima
  - Early check-in, late check-out pentru hotelurile incluse in program
  - Excursiile optionale
  - Mesele nespecificate in program
  - Supliment 3 persoane in masina: 150 euro/persoana
  - Supliment 2 persoane in masina: 470 euro/persoana
  - Supliment 1 persoana in masina: 1250 euro/persoana
  - Cheltuieli cu masina inchiriata: combustibil, GPS, taxe de drum, scaun copil, sofer aditional, taxe de parcare, etc
  - Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, babysitting, etc.)

  The text above was translated automatically from Romanian. If you want to see the original version of the text please visit the romanian version.


  The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.

  Vacation deals available at Circuit de grup - Namibia Self-Drive & Camping Adventure 14 zile - cu Yulicary Sarracent, Windhoek

  Circuit de grup - Namibia Self-Drive & Camping Adventure 14 zile - cu Yulicary Sarracent, Windhoek, offers for circuit,

  Book at Circuit de grup - Namibia Self-Drive & Camping Adventure 14 zile - cu Yulicary Sarracent, season 2023 - 2024, sejur si vacanta, transport Airplane. Online booking with Direct Booking

  Book online at Circuit de grup - Namibia Self-Drive & Camping Adventure 14 zile - cu Yulicary Sarracent, season 2023 - 2024, oferte Airplane.

  About Windhoek

  Most tourists visiting Namibia on a flying safari start their adventure in the Capital, as it is the main point of entry into the country. There are several large international car rental companies at Windhoek International Airport, while many smaller companies offer car hire in Windhoek. In 2013, Windhoek's population was approximately 342,000 people, an extremely small capital by global standards. This number is growing rapidly now, largely due to the lack of jobs in rural areas. Despite the ..... more details about Windhoek

  Recommended tours

  Circuit De Grup - Experience Namibia 14 Zile - Mai 2024, Namibia

  Circuit De Grup - Experience Namibia 14 Zile - Mai 2024

  Namibia, Namibia, Namibia

   • Airplane (05/20 - 06/02/2024)
    Departures in date: 05/20
   Circuit De Grup - Experience Namibia 13 Zile - Cu Andreea Maftei, Namibia

   Circuit De Grup - Experience Namibia 13 Zile - Cu Andreea Maftei

   Namibia, Namibia, Namibia

    • Airplane (02/09 - 02/21/2024)
     Departures in date: 02/09
    Circuit Namibia, Namibia

    Circuit Namibia

    Namibia, Namibia, Namibia

     • Airplane (01/01 - 12/31/2023)