Offers, prices and available at Circuit America De Sud 18 Zile Avion 2020 Rio De Janeiro, Rio De Janeiro

Departures in date: 11/25

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
 • Pentru Circuit America De Sud 18 Zile Avion 2020 Rio De Janeiro sunt oferte disponibile in perioada: 11/25/2020 - 12/12/2020
 • Airplane (11/25 - 12/12/2020), Departures in date : 11/25
 • Breakfast
 •  
Harta
Map

You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

Directions

The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

Circuit America De Sud 18 Zile Avion 2020 Rio De JaneiroIncluse: Bilete de avion Bucuresti –Rio de Lima -Bucuresti via Amsterdam, Compania KLM, bagaj de cala, ce include: un bagaj de mana(geanta mica- 7kg ) si un bagaj de cala(maxim 23kg);
Bilet de avion Lima- Cuzco, compania LCP Peru, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
Bilet de avion La Paz- Santiago de Chile-Buenos Aires compania Latam Airlines, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala(maxim 23 kg);
Bilete de avion: Buenos Aies- Iguassu si Iguassu Rio de Janeiro –Compania Latam Airlines, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
Taxele de aeroport, pentru toate segmentele de zbor(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
2 nopti cazare in Rio de Janeiro la hotel de 3*** cu mic dejun;
2 nopti cazare in Iguassu la hotel de 3*** cu mic dejun;
3 nopti cazare in Buenos Aires la hotel de 3*** cu mic dejun;
2 nopti cazare in Santiago de Chile la hotel de 3*** cu mic dejun;
2 nopti cazare in La Paz la hotel de 3*** cu mic dejun;
1 noapte de cazare in Puno la hotel de 3*** cu mic dejun;
3 nopti cazare in Cuzco la hotel de 3*** cu mic dejun;
2 nopti cazare in Lima la hotel de 3*** cu mic dejun;
Mesele prevazute in cadrul itinerariului;
Asistenta turística in limba romana – ghid roman.

Neincluse: Servicii la sol – 839 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbus categoria locala, tur panoramic de oras: Lima, Cuzco, La Paz, Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro; Croaziera pe Lacul Titicaca(barca cu motor); Transfer la Insula Soarelului (barca cu motor); Vizita cu ghid local la Iguassu, intrarile in Pacul National, patea braziliana cat si partea argentiniana; Excursie la Machu- Picchu, incluzand transferurile, biletele de tren, intrarile si autocarul local
Taxa de viza Bolivia: la sosire- 90 Euro/persoana(se poate modifica). Recomandam obtinerea vizei prin secţia consulară a Ambasadei Boliviei la Berlin, inainte de calatorie, actele se vor depune la agentia Europa Travel, dupa soicitarea turistilor agentia se va ocupa de vizele turistice;
Taxa de intrare/iesire Bolivia, se achita local;
Excursiile optionale;
Asigurarea storno si asigurarea medicala;
Intrarile la obiectivele turistice ce nu au fost mentionate ca fiind incluse, se achita local;
Alte servicii neincluse in program;
Taxa de statiune – se achita la receptia hotelului (aproximativ 2 euro/persoana/zi);
Bacsis pentru sofer – se achita local (aproximativ 3 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid).

The text above was translated automatically from Romanian. If you want to see the original version of the text please visit the romanian version.


The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.

ALTE INFORMATII

Note:
Grup minim 25 persoane.
Oferta turistica este parte integranta din contract.
Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii.
Cetatenii romani posesori de pasapoarte turistice au nevoie de viza de intrare in Bolivia. Recomandam obtinerea vizei prin sectia consulara a Ambasadei Boliviei la Berlin. Inainte de calatorie, actele se vor depune la agentia Europa Travel, dupa solicitarea turistilor agentia se va ocupa de vizele turistice
Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
 

CIRCUIT


America de Sud 19 zile, avionItinerariu: Bucuresti-  Lima : Cuzco : Valea Sacra a Incasilor : Machu Picchu : Puno : Lacul Titicaca : Insula Soarelui : La Paz : Santiago de Chile : Buenos Aires : Montevideo : Igassu: Partea Braziliana si Partea Argentiniana : Rio de Janeiro - BucurestiTarif: 2999 euro/persoanaSupliment camera single: 549 euro; Copil <12 ani: 2399 euro cazat in camera cu 2 adulti. DATA DE PLECARE 2019: 25.11 


Note


Grup minim 25 persoane.Recomandam obtinerea vizei prin sectia consulara a Ambasadei Boliviei la Berlin. Inainte de calatorie, actele se vor depune la agentia Europa Travel, dupa soicitarea turistilor agentia se va ocupa de vizele turistice.Grup minim circuit: 25 persoane.Oferta turistica este parte integranta din contract.Acte necesare: Cetatenii romani posesori de pasapoarte turistice au nevoie de viza de intrare in Bolivia si pasaport valabil minim 6 luni de la retur pentru: Peru, Argentina si Brazilia. Sursa -  Mae.ro.Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare. Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele. Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. 


Optionale

Excursii optionale:

Muzeul Aurului si cina traditionala in faimosul cartier Barranco :  60 euro /adult. Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.
Valea Sacra a Incasilor - 89 euro /adult. Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.

Cina cu spectacol de tango argentinian : 129 euro /adult. Include: autocar local, cina si show, insotitor de grup.

Montevideo : 499 euro/adult. Include: bilet de avion Buenos Aires Montevideo si retur, transferuri, tur si ghid local.

Muntele Corcovado si Sugarloaf : 169 euro/adult. Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.

 

 

OPTIONALE

Muzeul Aurului si cina traditionala in faimosul cartier Barranco :  60 euro /adult. Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.
Valea Sacra a Incasilor - 89 euro /adult. Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.
Cina cu spectacol de tango argentinian : 129 euro /adult. Include: autocar local, cina si show, insotitor de grup.
Montevideo : 499 euro/adult. Include: bilet de avion Buenos Aires Montevideo si retur, transferuri, tur si ghid local.
Muntele Corcovado si Sugarloaf : 169 euro/adult. Include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.
 

ORAR DE ZBOR


*Orar de zbor informartiv, Compania Air France/KLM, Compania LCP Peru, Compania Latam Airlines:Bucuresti 07:00 : Amsterdam  09:00 / Amsterdam  12:35  : Lima 18:05Rio de Janeiro 20:50 : Amsterdam 12:15 / Amsterdam 20:00 : Bucuresti 23:45Lima 09:50 : Cuzco 11:10La Paz 11:30 : Santiago de Chile 15:30Santiago de Chile 11:45 : Buenos Aires 13:45Buenos Aires 09:05 : Iguassu 10:00Iguassu 12:35 : Rio de Janeiro 14:30*Atat compania aerieana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei. 


SERVICII

Servicii incluse:

Bilete de avion Bucuresti : Lima si Rio de Janeiro-Bucuresti via Paris si Amsterdam, Compania KLM/Air France, bagaj de cala si geanta mica de mana;
Bilet de avion Lima- Cuzco, compania LCP Peru, bagaj de cala  si geanta mica de mana;
Bilet de avion La Paz- Santiago de Chile-Buenos Aires compania Latam Airlines, bagaj de cala si geanta mica de mana;
Bilete de avion: Buenos Aies- Iguassu si Iguassu Rio de Janeiro :Compania Latam Airlines, bagaj de cala si geanta mica de mana;
2 nopti cazare in Lima la hotel de 3*** cu mic dejun
3 nopti cazare in Cuzco la hotel de 3*** cu mic dejun
1 noapte de cazare in Puno la hotel de 3*** cu mic dejun
2 nopti cazare in La Paz la hotel de 3*** cu mic dejun
2 nopti cazare in Santiago de Chile la hotel de 3*** cu mic dejun
3 nopti cazare in Buenos Aires la hotel de 3*** cu mic dejun
2 nopti cazare in Iguassu la hotel de 3*** cu mic dejun
2 nopti cazare in Rio de Janeiro la hotel de 3*** cu mic dejun
Mesele prevazute in cadrul itinerariului
Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbus categoria locala, tur panoramic de oras: Lima, Cuzco, La Paz, Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro
Croaziera pe Lacul Titicaca(barca cu motor)
Transfer la Insula Soarelului(barca cu motor)
Vizita cu ghid local la Iguassu, intrarile in Pacul National, patea braziliana cat si partea argentiniana
Excursie la Machu- Picchu, incluzand transferurile, biletele de tren, intrarile si autocarul local
Asistenta turística in limba romana : ghid roman

 

Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport si taxa de serviciu, zborul Bucuresti : Lima si Rio de Janeiro-Bucuresti: 450 euro/persoana, se achita inainte de calatorie;
Taxele de aeroport si taxa de serviciu, zborul Lima- Cuzco: 50 euro/persoana, se achita inainte de calatorie;
Taxele de aeroport si taxa de serviciu, zborul La Paz- Santiago de Chile-Buenos Aires: 249 euro/persoana, se achita inainte de calatorie;
Taxele de aeroport si taxa de serviciu, zborul Buenos Aies- Iguassu si Iguassu Rio de Janeiro: 90 euro/persoana, se achita inainte de calatorie;
Taxa de viza Bolivia: la sosire- 90 Euro/persoana(se poate modifica). Recomandam obtinerea vizei prin secţia consulară a Ambasadei Boliviei la Berlin, inainte de calatorie, actele se vor depune la agentia Europa Travel, dupa soicitarea turistilor agentia se va ocupa de vizele turistice;
Taxa de intrare/iesire Bolivia, se achita local;
Excursiile optionale;
Asigurarea storno;
Intrarile la obiectivele turistice ce nu au fost mentionate ca fiind incluse, tarif aproximativ : 100 euro/persoana, se achita local;
Alte servicii neincluse in program;

Taxa de statiune : se achita la receptia hotelului (aproximativ 2 euro/persoana/zi);

Bacsis pentru sofer : se achita local (aproximativ 3 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid);

 

Vacation deals available at Circuit America De Sud 18 Zile Avion 2020 Rio De Janeiro, Rio De Janeiro

Circuit America De Sud 18 Zile Avion 2020 Rio De Janeiro, Rio De Janeiro, offers for circuit,

Book at Circuit America De Sud 18 Zile Avion 2020 Rio De Janeiro, season 2021, sejur si vacanta, Bed and breakfast, transport Airplane. Online booking with Direct Booking

Book online at Circuit America De Sud 18 Zile Avion 2020 Rio De Janeiro, season 2021, Bed and breakfast, oferte Airplane.

About Rio De Janeiro

Rio de Janeiro (in Portuguese means "river of January") is a country and a city in southeastern Brazil. It is a common colloquial, and is also called the Rio. The city is famous for its beaches Copacabana and Ipanema, hotel located along them for the immense statue of Christ Redeemer ("Cristo Redentor") on Mount Corcovado and its annual carnival. The city's population is approximately 6.15 million inhabitants (2004), occupying an area of 1256 km ². The metropolitan area comprises a population of..... more details about Rio De Janeiro

Recommended tours

Brazilia Argentina Chile Circuit Avion 2020, Rio De Janeiro

Brazilia Argentina Chile Circuit Avion 2020

Rio De Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil

  • Airplane (11/17 - 12/04/2020)
   Departures in date: 11/17
  Circuit Brazilia, Rio De Janeiro

  Circuit Brazilia

  Rio De Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil

   • Airplane (01/01 - 12/31/2020)
   • No transport provided
   Brazilia Si Argentina 2021 - Plecare Din Cluj, Rio De Janeiro

   Brazilia Si Argentina 2021 - Plecare Din Cluj

   Rio De Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil

    • Airplane (03/14 - 03/25/2021)
     Departures in date: 03/14
    Marele Tur 18 Zile Avion 2021 Rio De Janeiro, Rio De Janeiro

    Marele Tur 18 Zile Avion 2021 Rio De Janeiro

    Rio De Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil

     • Airplane (11/24 - 12/11/2021)
      Departures in date: 11/24

     Landmarks in the area